Úvod  -> Volný čas

SUHR webinář: IT recruitment - Online

Akce již proběhla

30.06.2022

Akce již proběhla

Zoom, konference, Online


Aktuální Volný čas




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis akce SUHR webinář: IT recruitment - Online

IT recruitment

Během webináře probereme témata, která zahrnují tvorbu inzerátů, sourcing kandidátů, co zjistit z pohledu HR během pohovorů, offer management nebo jak je důležitý feedback při zamítání. Koukneme také pod pokličku oblíbeného LinkedIn a dalších zdrojů pro vyhledávání IT talentů. Nebude chybět ani zmínka o Candidate Experience a vzájemné sdílení best practises. Na vše zmíněné se podíváme prakticky, tak abyste si z webináře co nejvíce odnesli. 

 

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme?

  • tvorba inzerce
  • sourcing
  • pohovory
  • sdílení feedbacku
  • candidate experience
  • best practises

 

Pro koho je webinář vhodný?

Hlavně pro juniorní recruitery, kteří s IT náborem teprve začínají. Ale i ti, kteří už za sebou něco mají, tak si najdou užitečné tipy.

 

O řečníkovi:

Barbora Floriánová 
Tech Talent Partner v LOGEX

Svou kariéru začala v personální agentuře, kde poznala a naučila se dynamiku náboru a získala přehled o všech oborech. Poté se rozhodla zůstat v IT a nastoupila do holandské firmy LOGEX, která má vývojové centrum v Brně. Zde má na starost IT nábor nejen pro Brno, ale také pro další pobočky v Holandsku a Skandinávii. Kromě IT recruitmentu se hodně věnuje employer brandingu a letos se jí poštěstil velký úspěch, ocenění za Nejlepší kariérní stránky roku za malé firmy v RA Awards. Ve volném čase se kromě sportu a cestování věnuje také mentorování v rámci #suHR a pomáhá s konzultací životopisů, naposledy pro #holkyzmarketingu.

 

Všem registrovaným je k dispozici po skončení webináře záznam! 

 

Těšíme se! 

#suHR tým

 

*Přihlášením na #suHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.


ULOŽIT SI TUTO AKCI

SUHR webinář: IT recruitment - Online -Zoom, konference, Online