Úvod  -> Volný čas

#suHR webinář: Hodnocení zaměstnanců- Online

Akce již proběhla

30.09.2021

Akce již proběhla

Zoom, konference, Online


Aktuální Volný čas




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis akce #suHR webinář: Hodnocení zaměstnanců- Online

Hodnocení zaměstnanců

Na webináři si představíme základní procesy, které mají vliv na problematiku hodnocení zaměstnanců, jako je například strategie firmy nebo HR strategie. Projdeme si od začátku proces zavádění hodnocení ve firmě, ukážeme si tipy, jak dávat zpětnou vazbu a to i tu negativní, jak se připravit na hodnotící pohovor jak ze strany hodnoceného tak hodnotitele, a také například to, jak to celé komunikovat do firmy.

 

Co se na webináři dozvíte?

  • Proč je hodnocení důležité.
  • Jaký je proces zavádění hodnocení.
  • Jak se připravit na hodnotící pohovor.
  • Jak dávat účinnou zpětnou vazbu a to i tu negativní.

 

O řečnici

Jana Kohlíčková

Jana je HR nadšenec s víc jak 10 letou praxí v HR. Prošla si od juniorních pozic po manažerské pozice v HR, pracovala v oborech jako je IT a telekomunikace, stavebnictví, hospitality a cestovní ruch. Měla možnost zavádět od nuly různé HR procesy a být tak partnerem pro zaměstnance i vedení firmy. Je zakladatelkou Hospitality HR Clubu, protože věří, že vzájemné sdílení a podpora může být pro všechny velkým přínosem. Ráda předává dál své zkušenosti a znalosti, ale také ráda dál rozvíjí sama sebe.

 

Těšíme se!

 

#suHR tým

 

*Přihlášením na #suHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.


ULOŽIT SI TUTO AKCI

#suHR webinář: Hodnocení zaměstnanců- Online -Zoom, konference, Online