Úvod  -> Kulturní akce pro děti na Vysočině  ->  Kulturní akce pro děti v Jihlavě

Sněhová královna- JIHLAVA- představení pro rodiny s dětmi- pohádka s pískovou animací

Akce již proběhla

27.3.2023

Akce již proběhla

DKO Jihlava - Divadelní sál JIHLAVA


Aktuální Kulturní akce pro děti v Jihlavě


So

Amfiteátr, Březinovy sady, Jihlava (okres Jihlava)


249 Kč

Největší pohádkový festival KINDERLAND míří do Jihlavy! ❤️ KINDERLAND je kouzelné místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo! A nejen to,...více



Popis kulturní akce Sněhová královna- JIHLAVA- představení pro rodiny s dětmi- pohádka s pískovou animací

Poprvé v České republice! Agentura SHOW №1 AGENCY přináší nové kulturní akce, jaké jsme zde ještě neměli – Multimediální pohádku s pískovou animací "Sněhová královna".

Sestává z animace, hudebního doprovodu a pohádky v českém jazyce. Pestrobarevná akce, která je pohádkou s pískovou animací, zapůsobí na dospělé i děti. Kresby písku v reálném čase fascinují každého. Před vašima očima se na plátně zrodí pohádka. Diváci budou mít možnost vidět klasickou tvorbu nově.

„Sněhová královna" od slavného Hanse Christiana Andersena je jeho nejznámějším dílem. Zdá se, že neexistuje rodina, ve které by se dětem nečetly Andersenovy pohádky. V tomto světě láska, věrnost, vytrvalost, laskavost a víra dělají skutečné zázraky – s jejich pomocí jsou zničená ta nejhorší kouzla, vyzbrojená jimi, pohádkoví hrdinové překonávají jakékoli překážky, lhostejnost a nedůvěru, nacházejí věrné přátele, procházejí dlouhou a náročnou cestou k cíli, pamatují si jen to dobré a získávají zasloužené štěstí.

Při okouzlující hudbě si vyslechnete příběh o zrcadle zlého trolla, Sněhové královně a osamělém ledovém království, statečné Gerdě a jejímu bratru Kaiovi a zářivá písková animace připomene příběh jejich tragického odloučení a magického znovusjednocení, který uchvacuje děti i dospělé již 178 let!


Sněhová královna v březnu 2023 v Jihlavě- akce pro rodiny s dětmi


Další kulturní akce pro děti v Jihlavě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

https://www.ticketportal.cz/event/Snehova-kralovna-12001869

Sněhová královna- JIHLAVA- představení pro rodiny s dětmi- pohádka s pískovou animací -DKO Jihlava - Divadelní sál JIHLAVA