Úvod  -> Divadlo v Jihočeském kraji  ->  Divadlo v Jindřichově Hradci

Rusalka / 5.8.2022 / Státní zámek Třeboň / 19:30

Akce již proběhla

5.8.2022

Akce již proběhla

Zámek 115, 379 01, Třeboň (nádvoří)


Aktuální Divadlo v Jindřichově Hradci


Po

KD Střelnice, Masarykovo nám. 107, Jindřichův Hradec (okres Jindřichův Hradec)


490 Kč

Iva Pazderková v příběhu ženy, která chtěla dítěZpověď Dnes večer ovuluji aneb příběh ženy, která chtěla dítě, je líčení chvílemi neuvěřitelně komických situací i záchvatů zoufalství a beznaděje mladé ženy. Iva Pazderková v roli Clare, svobodné nezávislé modern...více

Po

KD Střelnice, Masarykovo nám. 107, Jindřichův Hradec (okres Jindřichův Hradec)


620 Kč

HRA, VE KTERÉ SE SNOUBÍ VŠECHNO, CO V DOBRÉ KOMEDII NESMÍ CHYBĚT.Rodinný život manželů Bonettiových a jejich dospívající dcery se pohybuje zdánlivě v každodenní jednotvárnosti. Fabio věnuje většinu svého času práci v bance a koukání na fotbalové zápasy v televi...více



Popis kulturní akce Rusalka / 5.8.2022 / Státní zámek Třeboň / 19:30

V příjemném prostředí zámku Třeboň můžete zažít krásný a romantický večer s jednou z nejslavnějších a nejoblíbenějších oper v exkluzivním provedení předních českých pěvců, pojatou jako komorní drama lásky a zrady na pozadí dvou světů – přírody a světa lidí. Toto nastudování Dvořákovy opery v originálním doprovodu klavíru a harfy si klade za cíl zdůraznit mimořádné libreto Jaroslava Kvapila. Věříme, že v tomto neobvyklém uvedení si najdete i ty nejjemnější nuance geniálního díla.

Libreto: Jaroslav Kvapil
Režie: Jaromír Brych
Choreografie: Jiří Horák
Kostýmy, masky: Lukáš Bartoň

ÚČINKUJÍ


Rusalka: Tereza Mátlová je jednou z předních českých sopranistek, vyhledávanou především pro její široký repertoárový záběr, sahající přes muzikál, operetu až po mimořádně exponované operní role.

Princ: Peter Berger
Slovenský tenorista patří k pilířům Národního divadla v Praze a Brně, často hostujícím ve významných evropských a světových operních domech.

Vodník: Daniel Hůlka
Jméno Daniela Hůlky není třeba českému publiku představovat. Nesmazatelně se zapsal do historie českého muzikálu a s rolí Vodníka se vrací ke svým operním kořenům.

Ježibaba, Cizí kněžna: Ester Pavlů je představitelkou nastupující pěvecké generace, nedávno objevenou pražským Národním divadlem, ve kterém debutovala v titulní roli opery Carmen.

Hajný, Lovec: Vladimír Chmelo
Barytonista, který je pěveckým poradcem všech účinkujících sólistů, má za sebou dlouholetou mezinárodní kariéru vrcholící v Metropolitní opeře v New Yorku, ve které ztvárnil mimo jiné i postavu Hajného v opeře Rusalka, uváděnou přímým přenosem do kin celého světa.

Ahmad Hedar
Český klavírista syrsko-libanonského původu se krátce po absolutoriu HAMU stal jedním z nejvyhledávanějších pianistů zejména pro jeho mimořádnou muzikalitu a pěvecké vzdělání, které mu umožňuje dokonalou souhru se sólisty.

Markéta Doubravská
Významná česká harfenistka, působící v orchestru liberecké opery, je čerstvou držitelkou “Liberecké Thálie”. Má na svém kontě nespočet koncertních vystoupení a založila také harfové oddělení v ZUŠ Liberec.

INFORMACE PRO NÁVŠTĚVNÍKY


Představení se koná na Státním zámku Třeboň, jež se nachází na adrese Zámek 115, 379 01 Třeboň (nádvoří).

Parkování je možné na přilehlých parkovištích, například: Masarykovo náměstí, Novohradská ul., Dukelská ul., U TOP Spinu nebo Bertiny lázně, případně Tyršův stadion. Všechna přilehlá parkoviště jsou kousek, pěšky cca 5 minut od místa konání. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná v 19:30 (areál bude otevřen od 18:30). Délka představení odpovídá 2,5 hodinám včetně půlhodinové přestávky. Akce pod širým nebem se koná za každého počasí. 

V místě konání pro vás máme nachystané prodejní stánky s občerstvením, nápoji a dobrým vínem.

DOPORUČUJEME
– včasný příjezd
– teplé oblečení (i když přes den může být teplo, v noci se ochladí)
– pláštěnku (deštníky nejsou z hlediska bezpečnosti povoleny)

GARANTUJEME
– V případě zrušení představení z důvodů nařízení vlády bude vstupné vráceno!
– V případě zrušení určitých míst z důvodu dodržení nařízených kapacit bude vstupné vráceno!
– Vždy se budeme řídit platnými vládními či hygienickými nařízeními.

Produkce: S PROMOTION s.r.o. a KVArt production s.r.o.

VSTUPENKY


Vstupenky je možné zakoupit v několika kategoriích:

ZÁKLADNÍ VSTUPNÉ:690 Kč
VSTUPENKY 2. KATEGORIE:590 Kč
VSTUPENKY 3. KATEGORIE:490 Kč
VIP VSTUPENKY: 1 700 Kč
ZTP, TP A ZTP/P: 299 Kč

V případě zájmu o větší počet vstupenek nebo o vstupenky na fakturu nás kontaktujte na e-mailové adrese radek_priputen@spromotion.cz

VIP PROGRAM
– začátek od 19:00
– welcome drink
– raut před představením i během přestávky
– nejlepší místa v hledišti
– deka na zahřátí
– pláštěnka
– dárek s sebou domů

ZTP, TP A ZTP/P
– Slevu pro držitele těchto průkazů poskytujeme na předem určená místa za jednotnou cenu 299 Kč. Na každé představení je vyhrazeno od 6 do 10 takových míst (většinou fialovou barvou).
– Pokud vstupenky "ZTP" za 299 Kč při výběru míst nevidíte, jsou vyprodány a slevu ZTP již není možné uplatnit. V případě vašeho zájmu o představení si můžete zakoupit vstupenky v plné výši.
– Držitel průkazu ZTP, TP a ZTP/P je povinen si s sebou na představení přinést svůj průkaz pro kontrolu, že jsou místo a sleva užívány správně. V opačném případě bude ze strany pořadatele nárokován doplatek ceny nebo neumožnění setrvat na představení.  

KDE DÁLE HRAJEME


Rusalka / 27.5.2022 / Frýdek-Místek
Rusalka / 10.6.2022 / Kroměříž
Rusalka / 31.7.2022 / Lednice
Rusalka / 12.8.2022 / Stod


Další divadelní představení v Jindřichově Hradci
ULOŽIT SI TUTO AKCI

helena_ohralova@spromotion.cz
https://www.kulturapodhvezdami.cz/

Rusalka / 5.8.2022 / Státní zámek Třeboň / 19:30 -Zámek 115, 379 01, Třeboň (nádvoří)