Úvod  -> Koncerty ve Středočeském kraji  ->  Koncerty v Praze

Robert Křesťan & Druhá tráva v pivovaru Malešov

Akce již proběhla

13.8.2021

Akce již proběhla

Pivovar Malešov, Malešov 56


Aktuální Koncerty v Praze


Centrum Černý Most (okres Praha)

Výstava Od císaře k soudruhovi. Prohlédněte si příběhy lidí, kteří se nebáli být sami Centrum Černý Most zve návštěvníky na výstavu portrétů a s nimi spojených životn&...více



Popis kulturní akce Robert Křesťan & Druhá tráva v pivovaru Malešov

Koncert legendární folk & country skupiny pořádá Přátelský pivovar Malešov u Kutné hory. Čerstvý držitel Ceny Anděla - kapela Druhá tráva spolu s Robertem Křesťanem, který právě vstoupil do Síně slávy, slaví letos výročí 30 let! Těšte se na bohatý kulturní program a kvalitní občerstvení!
Aktuální koncertní program zahrnuje zásadní hity kapely a je průřezem historie skupiny s důrazem na skladby z nejnovějších studiových alb Pojďme se napít, Marcipán z Toleda, Shuttle to Betlehem a 1775 básní Emily Dickinsonové.

Předkapely: od 16:00
- Duo tornádo ve třech
- Gladly S.W.

Robert Křesťan & Druhá tráva: od 19:00

Zábava již během odpoledne zajištěna - návštěvníkům se otevřou brány středověké tvrze a její unikátní expozice oživlé historie. Stejně tak bude možné navštívit zdejší regionální muzeum plné recese i poučení. A nebude chybět ani kvalitní a dobré občerstvení nejen v pivovaru ale i ve stáncích. 

A jak se k nám dostanete? Jednoduše vlakem, pěšky z Kutné Hory (6km) nebo vlastním vozem (parkování zajištěno). A kdyby se vám nechtělo domů, přímo v Malešově nebo v Kutné hoře můžete jednoduše přenocovat a užít si i následující den. Malešov žije a kultura spolu s ním:).

Předprodej: https://goout.net/cs/listky/robert-krestan-and-druha-trava/qayi/


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

adela.prokopova@medievum.cz
https://www.facebook.com/events/303421567910047/?acontext=%7B%22action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%2C%22mechanism%22%3A%22page_admin_bar%22%2C%22extra_data%22%3A%22%7B%5C%22page_id%5C%

Robert Křesťan & Druhá tráva v pivovaru Malešov -Pivovar Malešov, Malešov 56