Úvod  -> Festivaly v Plzeňském kraji  ->  Festivaly v Tachově

Revival fest v Konstantinkách - den II.- festival Konstantinovy Lázně

Akce již proběhla

08.07.2023

Akce již proběhla

Open air scéna u KD, Tichá 164, Konstantinovy Lázně


Aktuální Festivaly v Tachově


Maršovy Chody Tachov (okres Tachov)


450,-

Tachovské rockové léto. děti do 12 let (včetně) vstup zdarma v doprovodu rodičů vozíčkáři mají vstup zdarma.



Popis kulturní akce Revival fest v Konstantinkách - den II.- festival Konstantinovy Lázně

Nejstarší akce v novodobých Konstantinkách REVIVAL FEST  slaví v roce 2023 své dvacáté narozeniny.  Z tohoto festíku se stala za těch uplynulých dvacet let jedna z nejnavštěvovanějších akcÍ v širokém okolí.

Dvacátiny budeme slavit ve velkém stylu, na velkém podiu se skvělým zvukem a světelnou show a především skvělým obsazením.

Již v pátek 7.7. festival odstartuje ve 20.00 hodin jedinečný koncert světově uznávaného tribut bandu QUEENIE (předprodej  ZDE )

sobotu 8.7. začneme brzy po obědě  tedy ve 14.00 hodin dalšími zajímavými gratulanty z řad muzikantů. Pozvání letos přijali:

 

OLYMPIC revival (Mladá Boleslav)

Tato velice autenticky znějící partička slaví v roce 2023 oslavíme 21 let od svého prvního koncertu. U revivalu je důležité přiblížit se co nejvíce originálu a na to kluci dbají na přesná tempa, přesné frázování zpěvu, dbají na celkový zvuk kapely, aby byl co nejblíže podobný originálu.

 

TEAM revival Znojmo

Pět muzikantů ze Znojma a okolí dlouhá léta jsme zrála v různých rockových a bluesových kapelách, aby  se nakonec vrátili úplně na začátek a společně vzpomněli hudbu, na které vyrůstali a která zanechala v jejich srdci hlubokou stopu. Cílem jejich působení je vzdát poctu slovenskému Teamu a připomínat posluchačům jejich melodickou a energickou hudbu.

SPECIÁL Věra relived (Havířov)  , host: Petr Němec

Speciál je letitou kapelou Věry Špinarové a v Konstantinkách se představí v původní sestavě a s  největšími hity Věry Špinarové a Petra Němce v originálním provedení skupiny Special v původní sestavě z let 1980-1987. Kapelníkem této skvělé partičky je legendární kytarista a skladatel Andonis Civopulos.

Ženský hlas na koncertu chybět nebude. Písničky od Civopulose i další její hity zazpívá Dagmar Glatzová. „Hledali jsme zpěvačku, která by to odzpívala, tu jsme naštěstí našli, takže můžeme hrát plně Speciál jako před 30 lety,“ ujišťuje Petr Němec.

 

BON JOVI - PETR POLÁČEK  tribute Prague

Český Bon Jovi a finalista první SuperStar, Petr Poláček, je zpět s kapelou Bon Jovi Tribute Prague a poctivou rockovou show plnou nezapomenutelných pecek legendární americké kapely!  Skupina je složena z profesionálních hudebníků a velmi autenticky hraje písně slavné americké kapely. Velkou předností kapely je vynikající zpěv Petra Poláčka včetně povedených vokálu ostatních členů kapely. Kapela se do Konstantinek vrací po skvělém koncertu v roce 2021.

 

KISS FOREVER BAND (Maďarsko)

První zahraniční kapela v historii festivalu, jedna z nejlepších KISS Tribute kapel světa uzavře program jubilejního  XX. ročník Revival festu v Konstantinkách.

Skupina Kiss Forever Band je věrná kopie známé americké skupiny Kiss. Jedná se o maďarskou skupinu, která objíždí Evropu a baví fanoušky již od roku 1995. Za svoji dlouholetou kariéru objeli více jak 25 zemí, mají za sebou stovky koncertů a to včetně vystoupení v Las Vegas kde se setkali s Tommym Thayerem, členem KISS. Za zmínku stojí i jejich megakoncert k 20. výročí v Budapešti (2015), kde zahrál i Bruce Kulick. 

Bude to skvělá festivalová tečka s partičkou, která neúnavně objíždí Evropu a baví fanoušky se svou skvělou show - skvělou muzikou - skvělými kostýmy.

Členové – Zoltán Váry jako Starchild (Paul Stanley), Zoltán Fuzfa jako démon (Gene Simmons), Paul Sturmann jako spaceman (Ace Frehley) a Radek Šikl jako catman (Peter Criss). 

 


Festival Revival fest v Konstantinkách v červenci 2023 v Konstantinových Lázních


Další festivaly v Tachově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Revival fest v Konstantinkách - den II.- festival Konstantinovy Lázně -Open air scéna u KD, Tichá 164, Konstantinovy Lázně