Úvod  -> Koncerty v Olomouckém kraji  ->  Koncerty v Olomouci

Queenmania

čtvrtek

30.3.2023

19:00

Velký sál Záložny v Litovli

Cena:250 a 300 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Queenmania -Velký sál Záložny v Litovli

Popis kulturní akce Queenmania

Kapela vznikla v roce 1992 jako pocta skupině Queen a geniálnímu umělci Freddie Mercurymu. Za 20 let profesionálního účinkování na hudební scéně získala Queenmania různá prestižní ocenění a uznání. Skupina má více než 1 mil. spokojených fanoušků, dostala mnoho ocenění a uznání, patří mezi nejlepší skupiny na světě. Queenmania je dokonalé provedení hudby, autentického zpěvu, choreografie, kostýmů, scén, ale i souhra světelných efektů a kvalitního zvuku.

Se svou velkolepou mega show představila už více než 25 státům světa 100% zážitek živého koncertu Queen.  Na každém koncertě zazní největší hity jako „We Are The Champions“, „We Will Rock You“, nebo „Bohemia Rhapsody“. Je to Queen – fenomén, který se dá zažít jen na fascinujícím koncertě Queenmanie. Spolu 21 světových hitů v nejlepší show od éry Queen.

Členové: Peter Paul Pačut jako „Frediie“, Zdeněk Šulc – kytary, Peter Hajšo – baskytara, doprovodný zpěv, Igor Beďač – bicí a Jan Vacek – klávesy.

Koncert můžete navštívit ve čtvrtek 30. března 2023 od 19 hodin ve Velkém sále Záložny v Litovli. Vstupné v předprodeji 250 Kč, na místě 300 Kč. Vstupenky zakoupíte v Turistickém informačním centru Litovel.


Koncert Queenmania v březnu 2023 v Litovli


Další koncerty v Olomouci
ULOŽIT SI TUTO AKCI

propagace@mklitovel.cz
http://https://www.mklitovel.cz/dre-cs/41083-queenmania.html

Queenmania -Velký sál Záložny v Litovli
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)