Úvod  -> Divadlo ve Středočeském kraji  ->  Divadlo v Mladé Boleslavi

Přiznání- Bělá pod Bezdězem

Akce již proběhla

05.11.2021

Akce již proběhla

Komorní sál MKZ, Masarykovo náměstí 140, Bělá pod Bezdězem


Aktuální Divadlo v Mladé Boleslavi


Čt

Divadýlko na dlani, Dukelská 1093, Mladá Boleslav (okres Mladá Boleslav)


70 Kč

aneb Ať žije HollywoodMluvíme-li o počátcích filmové tvorby, každému jistě vytanou na mysli dobře známá jména – bratři Lumièrové nebo Thomas Alva Edison. A zajisté oprávněně. Stejně jako v bitvách jsou známa především jména generálů a maršálů, a ne o...více

Čt

Městské divadlo Mnichovo Hradiště, Masarykovo nám. 299, Mnichovo Hradiště (okres Mladá Boleslav)


100 Kč

aneb Všechno co jste chtěli vědět o Maryše a báli jste se Mrštíků zeptatJedno z nejznámějších dramat českého divadla po našem. Byl Vávra opravdu takový "lunt", že musel být otráven? Co vedlo bratry Mrštíky k tomu napsat právě Maryšu.

Čt

Divadýlko na dlani, Dukelská 1093, Mladá Boleslav (okres Mladá Boleslav)


70 Kč

aneb Klauniáda pro dva pány, cibuli, špek a fantazii66. reprízaV naší inscenci jsou použity motivy z povídek M. J. Saltykova-Ščedrina, A. P. Čechova a Karla Steigerwalda. Kam jsme došli můžete posoudit sami.Premiéra našeho "Knížete se odehrála 20. července roku 200...více



Popis kulturní akce Přiznání- Bělá pod Bezdězem

Může být ústředním tématem divadelní hry něco tak přízemního, jako je vyplňování daňového přiznání? Základem hry je prostý, leč originální nápad: použít „daňové doklady“ jako klíč k vyprávění životního příběhu.

Ben Edwards vyplňuje poprvé daňové přiznání. Probírá se proto účtenkami, jež za celý rok nashromáždil. Každá z účtenek mu zároveň připomene určitou událost nebo situaci, kterou v uplynulém roce zažil. Z původně mechanické účetní operace, jakou je bilancování příjmů a výdajů, se tak rázem stává intimní a mnohdy bolestné bilancování osobních úspěchů i nezdarů.

Obsazení:
Ben Edwards – Jakub Pilař
Lisa, operátorka – Nikola Duchoslavová


Další divadelní představení v Mladé Boleslavi
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Přiznání- Bělá pod Bezdězem -Komorní sál MKZ, Masarykovo náměstí 140, Bělá pod Bezdězem