Úvod  -> Jarmark v Praze  ->  Jarmark v Praze

Předvánoční MINT Market - Praha

Akce již proběhla

16.12.2022

Akce již proběhla

Hala 13, Pražská tržnice


Aktuální Jarmark v Praze




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis kulturní akce Předvánoční MINT Market - Praha

Sháníte vánoční dárky na poslední chvíli? Nebo si jen chcete udělat radost? Tak to nesmíte vynechat předvánoční MINT Market – jedinečný trh s českým designem, autorskou módou, šperky, bio kosmetikou, papírenským zbožím a delikatesami. Vstup zdarma.
 
Poslední šance pořídit krásné dárky u českých tvůrců a designérů bude v pátek a v sobotu 16. a 17. prosince v hale 13 v Pražské tržnici! Na MINT Marketu se můžete opět těšit na pestrou nabídku více než devadesáti tvůrců a designérů z celé České republiky, Slovenska i Ukrajiny. MINT Market je trh se svěží módou, šperky, designem a delikatesami, tak se stavte ochutnat.
 
Na MINT Marketu se můžete těšit na pestrou nabídku s láskou šitých kabelek, ručně vyráběných šperků, bio kosmetiku, svíčky, originální papírenské zboží, macramé, porcelán, hračky pro děti a mnoho dalšího. V hale 13, pěkně v suchu a pod střechou, tak budete moci podpořit malé české značky a kreativce. Vstup na MINT je jako vždy zdarma a čtyřnohé miláčky rádi přivítáme. Celý areál je bezbariérový. 

Předvánoční trh s českým designem, autorskou módou, šperky, bio kosmetikou v prosinci 2022 v Praze


Další jarmark v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

pr@mintmarket.cz
https://www.kudyznudy.cz/akce/predvanocni-mint-market-praha