Úvod  -> Festivaly v Olomouckém kraji  ->  Festivaly v Prostějově

Pivní slavnosti Prostějov - ŠKWOR, LIMETALL, PREMIÉR, KOMUNÁL, KONTAKTY

Akce již proběhla

21.08.2021

Akce již proběhla

Vedle OC Albert, Za Plumlovskou, Prostějov


Aktuální Festivaly v Prostějově


Camping Žralok Plumlov (okres Prostějov)


890,-

So

Camping Žralok, Zámek 9, Plumlov (okres Prostějov)


264 Kč

Pivní slavnosti v kempu Žralok... Spousta piva, jídla a skvělá muzika!!! A nezapomeneme ani na děti, pro které budou v areálu skákací atrakce. Děti do 14 let (včetně) zdarma!!!

So

Zámek Prostějov, Pernštýnské nám. 176, Prostějov (okres Prostějov)


550 Kč

Po dvou vydařených ročnících, kde jste všichni ukázali neskutečnou podporu rock/metalovým kapelám, proběhne oficiálně třetí ročník festivalu Rock For Your Shock v sobotu 31.8.2024. Akce se bude konat opět na n&aacut...více



Popis kulturní akce Pivní slavnosti Prostějov - ŠKWOR, LIMETALL, PREMIÉR, KOMUNÁL, KONTAKTY

PIVNÍ SLAVNOSTI PROSTĚJOV –  20 - 21. 8. 2021 – vedle OC ALBERT

  • koncert kapely ŠKWOR v pátek 20. 8. 2021
  • pivo, víno, občerstvení, selátko, burgery
  • bohatý sobotní program již od 12:00

Po roce kovidového šílenství přichází léto, teplo a všichni věříme, že si po různých zákazech a omezeních  opět budeme  moci konečně začít užívat života a začít zas naplno žít. Podle předběžných ukazatelů a oněch balíčků by prázdninový režim měl již být ohledně kultury v normálu, bez nutnosti testování, kontrol, roušek apod. Právě pro to přicházíme s vymazlenou akcí, jež posouvá opět úroveň zábavy v Prostějově o řád výše.

PROGRAM A INFO NA SOBOTU 21.08.2021

Páteční řežba bude pokračovat pivními slavnostmi tak jak jste zvyklí a to v sobotu od 12.00, kdy se můžete těšit na nabídku více jak 20  pivovarů , každý několika druhů piv vč. speciálů. Zajištěn je  kvalitní catering, různé dobroty jako : langoše, hranolky, kvalitní masové burgery, selátko na rožni, kýta na rožni apod., vč doplňkového sortimentu. Jelikož v srpnu bývá horko, těšit se můžete i na širokou nabídku nealka, koktejlů, chybět nebude ani vinařství Hruška se svoji top nabídkou kvalitního vína z jižní Moravy.

 

Hudebním programem (hudební částí dne) bude provázet moderátor Dušan Alka, a co se muziky týče, program je nejtvrdší za éru všech slavností dohromady. Těšit se můžete na rokovou klasiku LIMETALL, notoricky známé PREMIÉRY, již třetí koncert v řadě kapely KOMUNÁL, a místní KONTAKTY.

 

PROGRAM A INFO PÁTEK 20.08.2021

Doposud jednodenní akci pivních slavností se podařilo po dohodě rozšířit na dva dny, kdy v pátek se můžete těšit na exklusivní koncert kapel ŠKWOR, jež bude mít v Prostějově svou premiéru, alespoň co nám paměť sahá. Dále tento rok tato kapela  nebude nikde koncertovat poblíže, tedy kdo chce slyšet ŠKWORY, má jedinou možnost právě v pátek 20.08.2021 v Prostějově. Koncert bude doprovázen předkapelou, jež upřesníme brzy.

 

Páteční program začne cca v 19.00 hod, těšit se můžete na podstatnou část pivovarů, dostatek jídla a navíc pekelnou nálož té nej muziky. Koncert bude na speciálním  zvětšeném podiu, než bývá zvykem na klasických pivních slavnostech. Posílen bude rovněž zvuk a světelná show, tak bývá na koncertech těchto kapel zvykem.  Samotný koncert kapely ŠKWOR začne cca v 22.30.

Vstupné na místě bude pouze v omezeném množství.

Odkaz na předprodej na páteční den je zde : 

https://www.smsticket.cz/vstupenky/24787-skwor-v-prostejove


Další festivaly v Prostějově

Další koncerty Komunál
Oficiální web Komunál: https://www.komunalniodpad.com/


Další koncerty Škwor
Oficiální web Škwor: https://www.skwor.cz/


Další koncerty Limetall
Oficiální web Limetall: https://limetall.cz/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

Pivní slavnosti Prostějov - ŠKWOR, LIMETALL, PREMIÉR, KOMUNÁL, KONTAKTY -Vedle OC Albert, Za Plumlovskou, Prostějov

Komunál


Škwor


Limetall