Úvod  -> Divadlo v Plzeňském kraji  ->  Divadlo v Tachově

PARTIČKA NA VZDUCHU/Divadelní představení/- Stříbro

Akce již proběhla

02.10.2023

Akce již proběhla

KD Stříbro Stříbro


Aktuální Divadlo v Tachově


Čt

Kulturní dům, Tichá 164, Konstantinovy Lázně (okres Tachov)


280 Kč

Očekávaný dýchánek Petra JančaříkaNeočekávaný dýchánek Petra Jančaříka vyprodává již více jak 30 let každý měsíc plzeňské divadlo Alfa. Můžete ho také slyšet v Českém rozhlase pod názvem: Posezení v divadle.Tento pořad přijede tentokrát za vámi. Rozdíl je jen v...více

Čt

Kulturní dům, Tichá 164, Konstantinovy Lázně (okres Tachov)


540 Kč

Pikantní komedie o nelehkém životě zadaných heterosexuálních mužů plná groteskních scén , které vyústí ve velmi překvapivý a nečekaný závěr. Jak získat prosperující řetězec pizzerií a zajistit si skvělou budoucnost!? Stačí tak málo - stát se na Vánoce gayem...Účink...více



Popis kulturní akce PARTIČKA NA VZDUCHU/Divadelní představení/- Stříbro

Partička na vzduchu

Skvělá improvizační show tak jak ji všichni známe. Michal Suchánek, Richard Genzer, Michal Novotný, Jakub Kohák, hudebník Marián Čurko a moderátor Luděk Staněk vás vždy všechny rozesmějí.

Vozíčkáři a vozíčkářky mají vstup zdarma a sedí v uličce bez nároku na místo (prokáží se průkazem ZTP/P na místě). Jiný držitel nebo držitelka průkazu ZTP/P má slevu 50 %.

Doprovod hradí plnou hodnotu vstupného. Vstupenky se slevou ZTP/P pouze na e-mailovou objednávku: info@ticketstream.cz. Součástí e-mailu musí být scan nebo fotografie průkazu opravňujícího ke slevě.
Slevy ZTP nebo jiné nejsou poskytovány.


Další divadelní představení v Tachově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

PARTIČKA NA VZDUCHU/Divadelní představení/- Stříbro -KD Stříbro Stříbro