Úvod  -> Koncerty v Ústeckém kraji  ->  Koncerty v Lounech

Panenský Týnec: Spontánní bubnování® na magických místech- Panenský Týnec

Akce již proběhla

09.09.2023

Akce již proběhla

Areál nedostavěného chrámu, Panenský Týnec, Panenský Týnec


Aktuální Koncerty v Lounech


Ne

Areál nedostavěného chrámu, Panenský Týnec, Panenský Týnec (okres Louny)


450 Kč

Po velmi úspěšném prvním "Svátečním recitálu" přichází Marie Tilšarová s dalším, na stejném místě - tedy v nedostavěném chrámu v Panenském Týnci. ...více

Čt

Letní kino, Komenského alej 672, Žatec (okres Louny)


690 Kč

Pražský filmový orchestr pod taktovkou dirigenta Jiřího Korynty přináší velkolepý koncert, který představí v nezapomenutelné atmosféře prostor letního kina v Žatci při západu slunce.Diváci se mohou těšit na skladby z filmů Star Wars, P...více



Popis kulturní akce Panenský Týnec: Spontánní bubnování® na magických místech- Panenský Týnec

Minifestival hudby a historie v týmové spolupráci Sueneého kapely DRUM FLOW a Jana Kroči. Společně oživujeme sílu starých kultovních míst pomocí bubnů, tance a zpěvu! 

Honza: Nedostavěný chrám v Panenském Týnci se nachází v centru stejnojmenné obce. Průvodce Jan Kroča nám poví, jaká posvátná architektura se v chrámu nachází, kde je nejsilnější místo proudění zemských spirituálních energií a proč vůbec chrám vznikl, či spíše proč nebyl nikdy dokončen.

DRUM FLOW pak nás zavede do jiných světů skrze rytmus, tanec a zpěv.

5. ročník minifestivalového setkání přinese bohatský program. Přidá se k nám Terra Aquabal se svojí večerní ohnivou show.

VYBAVENÍ SEBOU
Přineste si svůj hudební nástroj, buben, chřestidlo nebo píšťalu, několik bubnů budeme mít i k zapůjčení na místě. Ženy volné šaty na tanec. Na sezení karimatku nebo kempovací stoličku. Teplé oblečení, neboť noci bývají už chladné. Sdílené veganské jídlo vítáno.

AKCE PROBĚHNE NA ZELENÉ LOUCE ZA CHRÁMEM.

Sraz je na louce za chrámem v 16:30. Začínáme v 17:00 a předpokládaný po západu Slunce a závěrečném fireshow. Sraz na místě za každého počasí.

Organizátoři:
Sueneé: 777703008
Honza Kroča: 603728851


Další koncerty v Lounech
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Panenský Týnec: Spontánní bubnování® na magických místech- Panenský Týnec -Areál nedostavěného chrámu, Panenský Týnec, Panenský Týnec