Úvod  -> Volný čas v Jihomoravském kraji  ->  Volný čas ve Vyškově

On-line s čajem - čajový workshop s degustací- Ostrava

Akce již proběhla

11.02.2021

Akce již proběhla

Oriental Lounge, Výškovická 3085/2, Ostrava


Aktuální Volný čas ve Vyškově




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis akce On-line s čajem - čajový workshop s degustací- Ostrava

Poznejte chutě a vůně sypaného čaje, nápoje popíjeného po tisíce let. Poznejte jednotlivé čajové sorty a ochutnejte jejich čajové zástupce. Představíme a ukážeme vám pestrý svět čaje, tradiční způsoby jeho přípravy a tvorbu ledových a macerovaných čajů. V závěru celého workshopu bude všem účastníkům umožněno vstoupit do diskuze, kde rádi zodpovíme vaše dotazy.

Workshop je ve formátu ON-LINE skrz aplikaci ZOOM. Účastnit se ho tak můžete odkudkoliv s připojením k internetu! Vybrat si můžete ze třech variant: 1) chci se jen dívat, 2) chci se dívat a zaslat čaje na přípravu a 3) chci se dívat, zaslat čaje na přípravu a skripta k tomu. 

Pokud si vyberete možnost s přípravou čaje nebo i se skripty, vše vám před on-line workshopem zašleme na vaši adresu. Objednávat ji můžete nejpozději dva dny před začátkem workshopu, poté již čaje nestihneme včas doručit. Cena varianty se zasláním čajů a skript je včetně poštovného. Během sledování si můžete všechny nebo jen některé čaje zkusit sami rovnou připravit a ochutnat!

MÍSTO KONÁNÍ:

  • Po zakoupení bude e-vstupenka zaslána na váš e-mail.
  • Odkaz na živé vysílání bude zaslán na váš e-mail v den konání akce a to v 16:30, v tuto chvíli můžete rovnou vstoupit do místnosti. Vypněte si mikrofon a kameru, aby nebyl přednášející rušen. Akce se může zúčastnit max. 100 osob.
  • Přednáška bude probíhat prostřednictvím aplikace ZOOM. Pro dotazy bude ponechán prostor v samotném závěru workshopu prostřednictvím chatu. Bez instalace aplikace do PC (webové rozhraní): Launch Meeting - Join from Your Browser - Your Name (jméno, přezdívka) - zatržítko + hádanka - Join. S nainstalovanou aplikací v PC - Spustit aplikaci URL: Zoom Launcher. Podporované operační systémy (doporučené): Windows 7, 8, 8.1 a 10 (Home, Pro,Enterprise). Podporované prohlížeče: Windows - Internet Explorer 11+, Edge 12+, Firefox 27+, Chrome 30+ (doporučený).
  • Více informací: lounge@oriental.cz

Další akce pro volný čas ve Vyškově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

On-line s čajem - čajový workshop s degustací- Ostrava -Oriental Lounge, Výškovická 3085/2, Ostrava