Úvod  -> Volný čas v Jihomoravském kraji  ->  Volný čas ve Vyškově

Oktoberfest 2022 na Panelce- Luleč

Akce již proběhla

22.09.2022-25.09.2022

Akce již proběhla

Panelka, Luleč 310, Luleč


Aktuální Volný čas ve Vyškově


Čt

Společenské centrum Bonaparte, Palackého nám. 126, Slavkov u Brna (okres Vyškov)


350 Kč

Neotřelý smysl pro humor a vzájemná chuť si ze sebe utahovat vás shodí ze sedadel. Pořad je plný šťavnatých vyprávění a historek ze zákulisí natáčení a divadelního světa. To v&scaro...více



Popis akce Oktoberfest 2022 na Panelce- Luleč

Málokdo ví, že po Oktoberfestu 2021 nás navštívila delegace z Mnichova a zcela vážně s námi probírala přesunutí originálního Oktoberfestu z Mnichova do Lulče. Neshodli jsme se na názvu. My chtěli " Oktoberfest " a oni "Einner grossest erstenner Luiletschiener Oktoberfast im dem Welt fur alles Volk", takže nic. Uděláme si zase svůj.

 

Ročník 2022 bude jinak. Abysme zaručili větší komfort, vyhřívaný stan, dětskou zónu a hlavně, aby nebyly fronty, rozhodli jsme se pro vstupné a omezit kapacitu na 600 vstupenek na den a 100 permanentek.  Za vstupenku/permanentku dostaneš originální tuplák s potiskem, kterej bude jenom tvůj a můžeš z něho ochutnávat šest druhů bavorských piv a tři český speciály uvařený k této příležitosti.

 

Bavorská kuchyně, piva, udírny, grilly, preclíky, pomazánky a hlavně speciální formace Eine gute deutsche Musik a další živé kapely rozvoní a rozehrají Panelkou.

 

Takže Prosst a pocem, kamdeš?!

 

 

 


Oktoberfest 2022 na Panelce v září 2022 Luleč


Další akce pro volný čas ve Vyškově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Oktoberfest 2022 na Panelce- Luleč -Panelka, Luleč 310, Luleč