Úvod  -> Koncerty v Jihočeském kraji

Největší "Labutí jezero" na světě - Ostrava St. Petersburg Festival Ballet

čtvrtek

21.01.2021

Cena:690-1390

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Největší "Labutí jezero" na světě - Ostrava St. Petersburg Festival Ballet -

Popis kulturní akce Největší "Labutí jezero" na světě - Ostrava St. Petersburg Festival Ballet

Jedinečnost představení bude letos spočívat v tom, že soubor v Praze a Ostrave předvede nejvelkolepější Labutí jezero na světě.
48 labutích baletek je svým způsobem rekord. Nikdy předtím se v České republice neocitlo současně na scéně tolik baletek. Obvyklý počet bílých labutí v představení „Labutí jezero“ bývá 16-24.
Představení bude taktéž doprovázet Hungary Festival Orchestra (Maďarsko).

Členové petrohradského souboru St. Petersburg Festival Ballet vám předvedou skvosty světové klasiky, kam patří: Baletní představení “Labutí jezero" 

Nemá smysl znovu opakovat obsah příběhů těchto nesmrtelných uměleckých děl, stačí říci, že diváci, kteří přijdou na tato představení, se na krátkou dobu ponoří do světa romantiky a krásy, ale také získají spoustu dojmů poté, co proniknou do feérií lásky a smrti, věrnosti a zrady, smíchu a slz, strachu i odvahy, do všeho toho, co souvisí se světovou kulturou, se světovým dědictvím a s mistrovskými uměleckými díly z celého světa. 
Vynikající herecký soubor, ztělesňující vše to, čemu se říká “ruská škola klasického baletu“ – tedy přísně klasickou eleganci, svěží dech jednadvacátého století, dokonalou techniku provedení a neomezenou šíři ruské duše v kombinaci s vpravdě královskou nádherou kostýmů a dekorací.

ULOŽIT SI TUTO AKCI

mycz.info@gmail.com
https://www.artpartner.cz/48-st-petersburg-festival-ballet

Největší
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)