Úvod  -> Volný čas v Královehradeckém kraji  ->  Volný čas v Trutnově

Nachmelenej pochoďák 2023- Bílá Třemešná

Akce již proběhla

22.07.2023

Akce již proběhla

Obecní park, Bílá Třemešná, Bílá Třemešná


Aktuální Volný čas v Trutnově


HOSTINEC DVORAČKA – Poříčská 360, Trutnov (okres Trutnov)


600

Těšíme se na vás ve vstupní bráně Krkonoš Trutnově - HOSTINEC DVORAČKA – Poříčská 360 Vstupné pro jednu osobu 600 Kč V ceně vstupného Neomezená degustace vín e-Katalog Př...více



Popis akce Nachmelenej pochoďák 2023- Bílá Třemešná

POUZE PŘEDPRODEJ 

7. ročník ochutnávek pivních speciálů doprovázený výstupem na horu Zvičinu. Start v centru Bílé Třemešné u Dvora Králové nad Labem mezi 10. a 13. hodinou 22. 7. 2023


10 kilometrů
Čeká tě desetikilometrový okruh překrásnou krajinou Podkrkonoší. Při výstupu na horu Zvičinu ochutnáš 8 piv z různých minipivovarů po celé republice i zahraničí. Na celé trase tě budou doprovázet krásné výhledy na Krkonoše, Orlické hory a Český ráj. Na Zvičině můžeš navštívit i rozhlednu.

8 pivních stylů
Každé pivo, které na trase ochutnáš, se řadí k jinému pivnímu stylu a vaří ho v jiném minipivovaru. Vedle klasických českých ležáků tak budeš moct ochutnat i piva svrchně kvašená všemožného druhu (IPA, APA, Berliner Weisse, Gosé atd.). Pivovary a jednotlivá piva jsme pečlivě vybrali v rámci celé republiky, ale i zahraničí.

vstupné
Cena vstupenky zahrnuje celodenní program pochoďáku, kapely, kvízy, soutěže, pivo na trase a dekorované pivní sklo s logem akce.

Máš na výběr ze čtyř variant - třetinka, půllitr, tuplák a nově i nealko varianta!

kapely a kvíz
Po pochoďáku na tebe čekaj koncerty několika kapel různých žánrů, aby ses pobavil, ať už posloucháš cokoliv. Letošní ročník na tebe čekaj:

Avarom Dnabseulb (60s/70s cover band / Zlín)

The Rocket Dogz (psychobilly-punk / Praha)

Deaf Hearth (rock'n'roll / Praha)

Další informace o kapelách na našich sociálních sítích a webu.

 

další informace

Kromě výborných piv, krásné trasy, hudby a nabytých poznatků se můžeš těšit na bohaté občerstvení zahrnující grilované kýty, kotlíkový guláš, vegetariánské pochoutky a mnoho dalšího. Občerstvení bude čekat taky na trase v místních restauracích - Hotel Lázně pod Zvičinou a Raisova Chata na Zvičině.

Na akci budeš moct stanovat. Prostor pro stany bude vyznačený. Trasu lze absolvovat třeba i s kočárkem, bude vyznačena trasa s lehčím terénem. Trasou tě bude provázet zajímavý pivní kvíz a informační tabule o místních zajímavostech. Na akci můžeš vzít svého čtyřnohého mazlíka, ale nezapomeň si ho zajistit (vodítko, košík). Za jakýkoliv problém festival neručí, díky za pochopení.

 

Víc info, fotogalerii atd. najdeš na nachmelenejpochodak.cz


Další akce pro volný čas v Trutnově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Nachmelenej pochoďák 2023- Bílá Třemešná -Obecní park, Bílá Třemešná, Bílá Třemešná