Úvod  -> Volný čas

Muzeum mizející africké kultury Tjiwara- Online

Akce již proběhla

29.03.2023-31.12.2023

Akce již proběhla

Live stream, online přenos, Online


Aktuální Volný čas




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis akce Muzeum mizející africké kultury Tjiwara- Online

3D virtuální prohlídka muzea Tjiwara

Rádi by jste navštívili Muzeum mizející africké kultury Tjiwara a nemůžete z časových důvodů přijet na osobní prohlídku? Možná Vám brání zdravotní potíže či jen je tato cesta v podobě virtuální prohlídky pro Vás pohodlnější?

Díky zakoupení vstupenky 3D virtuální prohlídky muzea v on-line předprodeji, s platnosti ode dne zakoupení do konce roku 2023 a můžete si tak v klidu  prohlédnout ve 3D prostory muzea. U každé sochy, masky či zbraně určitě nebudete ošizeni a ke každému exponátu je pro Vás připraven jeho popis, jeho využití a k čemu sloužil. Přirozeně se dozvíte který kmen či národ exponát užíval a z jaké země pochází. Samozřejmě nechybí ani dobové či aktuální fotografie.

Do muzea se můžete vracet a postupně si pročítat zajímavou historii národů a kmenů, které už neexistují či se již vzdali svých tradic a pohltila je dnešní civilizace. Věřte, že nebudete litovat, protože pokud patříte mezi milovníky afrického kontinentu a jeho starých kultur, strávíte pročítáním a samotnou detailní prohlídkou více jak deset hodin. A je již na Vás, jak si Vaši prohlídku rozdělíte.

Jednotlivé místnosti muzea jsou pro přehled a lepší orientaci barevně odděleny a pomůžou Vám při Vaší virtuální 3D návštěvě doslova se neztratit.


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Muzeum mizející africké kultury Tjiwara- Online -Live stream, online přenos, Online