Úvod  -> Přednášky v Pardubickém kraji  ->  Přednášky ve Svitavách

MUDr. Jan Vojáček: Umění nemoci- přednáška Litomyšl

Akce již proběhla

12.01.2023

Akce již proběhla

Zámecké návrší, Jiráskova 133, Litomyšl


Aktuální Přednášky ve Svitavách


St

Fabrika, Wolkerova alej 92/1, Svitavy (okres Svitavy)


250 Kč

Vydejme se společně na objevnou cestu do oblasti, která od nepaměti lákala největší dobrodruhy planety. Setkáme se s místními domorodci, ale hlavně se zástupci přitažlivé i obávané fauny. Spatřit zblízka exotické africké šelmy patří pro mnohé ke splněným snům.Cestovat...více



Popis kulturní akce MUDr. Jan Vojáček: Umění nemoci- přednáška Litomyšl

Přednáška funkčního lékaře MUDr. Jana Vojáčka

Umění nemoci

K nemoci lze přistupovat různým způsobem a právě náš postoj k tomuto stavu je velmi důležitý. Co to vlastně nemoc je? Která cesta vede k efektivní podpoře samoléčebných procesů v těle? Dvě jednoduché otázky na které nejsou jednoduché odpovědi. Budeme je však společně hledat bavit se o nich. Vše se záměrem zlepšení kvality života. Přednáška rozhodně není jen pro nemocné, pokud dané téma navnímá dobře i ten, kdo je zdráv, může tak pro sebe zajistit tu nejlepší prevenci nemoci.

MUDr. Jan Vojáček : Vystudoval lékařskou fakultu, ale do bílého pláště se neobléká. Lidem přesto pomáhá k uzdravení i duševní rovnováze díky funkční medicíně. Získaná praxe a příběhy lidí ho přesvědčily, že má smysl je sepsat. A tak to udělal. V knize Umění být zdráv vám Jan Vojáček ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii. Nyní chystá Jan Vojáček knihu s názvem "Umění být nemocný", která vyjde v roce 2023. Právě o tom, kam nás nemoci směřují, bude jeho přednáška.


Další přednášky ve Svitavách
ULOŽIT SI TUTO AKCI

MUDr. Jan Vojáček: Umění nemoci- přednáška Litomyšl -Zámecké návrší, Jiráskova 133, Litomyšl