Úvod  -> Koncerty v Jihočeském kraji  ->  Koncerty ve Strakonicích

MONSTER MEETING 2021/OPEN AIR/- Strakonice

Akce již proběhla

11.09.2021

Akce již proběhla

Letní kino Strakonice Strakonice


Aktuální Koncerty ve Strakonicích


So

Kulturní dům , Čepřovice 70, Čepřovice (okres Strakonice)


300 Kč

Po roční odmlce se k nám do Čepřovic vrací tato legendární kapela.

Út

Zámek Blatná Blatná (okres Strakonice)


590,-

Vstupenky se slevou ZTP/P + doprovod (vstupenka pro dvě osoby za cenu jedné) jsou k dispozici online i na prodejních místech. Účastník uplatňující nárok na slevu se prokáže příslušným průkazem na místě konání akce.

Zámek, Zámek Čestice, Čestice (okres Strakonice)


390 Kč

Po roce nádvoří opět rozburácíme, tentokrát při koncertu kapely Poletíme? a Cirkus Brothers Poletíme? - original banjo punk future jazz kántry v turbošansonovém duchu https://www.youtube.com/channel/UCftx72sd7axIf...více

Kulturní dům, Čepřovice 70, Čepřovice (okres Strakonice)


500 Kč

Vážení milovníci písní Karla Gotta, nemožné se stalo skutečností a v našem kulturním domě vystoupí nezapomenutelný Ondřej Provazník s písní Karla Gotta a Felix Slováček za doprovodu ...více



Popis kulturní akce MONSTER MEETING 2021/OPEN AIR/- Strakonice

V roce 2020 se projekt Monster Meeting stal největším a nejúspěšnějším turné, protože navzdory okolnostem proběhla většina plánovaných open air koncertů Traktor & Dymytry, jež sklidily velké ovace napříč fanoušky i médii. Ohlasy a hlavně energie tohoto jedinečného spojení na obě kapely zapůsobyly tak, že se rozhodli v něm pokračovat i v následujícím roce, nejen ve formě přeložených akcí. A tak se můžete i v roce 2021 těšit na devatenáct zastávek této velkolepé koncertní výpravy.
Ta kromě kontinuální tříhodinové show plné energických songů, vzájemných hostování, ohňů a speciálních efektů na unikátní scéně vyplněné led projekcí, nabídne spoustu dalších koncertních i nekoncertních překvapení. Mezi nimi najdete několik společných písní, vzájemných hostování a dalších prvků, které spontánně vznikly z této až nečekaně sehrané spolupráce.
Monster Meeting je akce, kterou si mnoho fanoušků jistě rádo zopakuje. Pokud patříte k těm, kteří neměli zatím tu možnost, rozhodně si tento výjimečný a doslova monstrózní projekt nenechte ujít. 

Další koncerty ve Strakonicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

MONSTER MEETING 2021/OPEN AIR/- Strakonice -Letní kino Strakonice Strakonice