Úvod  -> Koncerty

Lord of the Dance 2024- Plzeň

pátek

31.05.2024

LOGSPEED CZ Aréna Plzeň Štefánikovo nám. 1, Plzeň 30133

Cena:550 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Lord of the Dance 2024- Plzeň -LOGSPEED CZ Aréna Plzeň Štefánikovo nám. 1, Plzeň 30133  koupit vstupenku na Lord of the Dance 2024- Plzeň -LOGSPEED CZ Aréna Plzeň Štefánikovo nám. 1, Plzeň 30133 Ticketmaster

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Lord of the Dance 2024- Plzeň

 

Michael Flatley dál následuje svůj sen a bude to zcela jistě opět nezapomenutelný zážitek. Přijďte s námi oslavit fantastické výročí!

Lord of the Dance se stali světovým fenoménem a nejnavštěvovanějším tanečním představením všech dob. Dosud je v 60 zemích na 5 světových kontinentech shlédlo neuvěřitelných 60 milionů diváků! Michael Flatley osobně a velmi přísně dohlíží na kvalitu pódiového zpracování, choreografii i na výběr samotných tanečníků.
Neúnavný a nestárnoucí Flatley připravil jubilejní evropské turné a zároveň inovovanou verzi své slavné show. Kromě nových kostýmů, skvělých speciálních efektů a rokenrolového světelného designu, slibuje nadšený autor i nová taneční čísla a hudbu, to vše pod názvem Lord of the Dance: 25 Years of Standing Ovations.

Jak se diváci na vlastní oči mnohokrát přesvědčili, takovými ovacemi, bouřlivým potleskem a rozzářenými úsměvy končí doslova každé představení Lordů. Ti se do našich zemí vracejí již po třinácté, poprvé se tato pozitivní energií nadupaná show předvedla již téměř před 20 lety a dosud je zde vřelým potleskem odměnil téměř 1 milión nadšených diváků!

Michael Flatley dál následuje svůj sen a bude to zcela jistě opět nezapomenutelný zážitek. Přijďte s námi oslavit toto fantastické výročí!

Pořadatel

JV Classics s.r.o. Salvátorská 931/8, 110 00, Praha 1, Staré Město, Česká republika


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Lord of the Dance 2024- Plzeň -LOGSPEED CZ Aréna Plzeň Štefánikovo nám. 1, Plzeň 30133
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)