Úvod  -> Volný čas v Plzeňském kraji  ->  Volný čas v Domažlicích

Kurz kresby a malby s Annou Halasovou

Akce již proběhla

15.4.2023

Akce již proběhla

Turistické informační centrum Kdyně


Aktuální Volný čas v Domažlicích




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis akce Kurz kresby a malby s Annou Halasovou

ANNA HALASOVÁ 1953

Narodila se v Dešenicích u Nýrska. Následně žila řadu let v Klatovech. Po čase se ale opět vrátila na svou rodnou chalupu, kde má svůj ateliér.

Počátky kreslení a malování začaly už v dětství, s darem malovat se prostě narodila. Pod dohledem odborníků začala malovat už v roce 1976 jako amatérská malířka. Za léta prošla řadou kurzů a seminářů. Byla členkou OKS Klatovy. Začala vystavovat na společných výstavách pod názvem „SALON“. Její tvorba byla převážně krajinářská a práce v plenéru v realistickém pojetí. Časem si ale tvorbu rozšířila o zátiší květin, městských uliček, vesnických zátiší a figurální tvorbu. Nechybí ani její srdeční záležitost, kočky.

Vystavuje doma i v zahraničí. Její nejoblíbenější technikou je olej spojený s kombinovanou technikou. Méně se věnuje kolorované kresbě, akvarelu a pastelu. Od realismu jsou její některé obrazy z její fantazie – tedy surrealistické. Maluje více ve svém atelieru, kdy náměty čerpá ze svého okolí. Dnes chodí s fotoaparátem a skicákem v batohu. Od roku 2017 začala pořádat jarní a podzimní kurzy kresby a malby pro začátečníky a pokročilé, učí kreslit děti i dospělé kombinovanou technikou.

Její krédo zní: „MÍT KONÍČKA JE ÚNIK DO JINÉHO SVĚTA OD REALITY KE SNĚNÍ“.

„Přijďte si vyzkoušet svůj spící talent. Povedu vás postupem, jak začít a poradím v počátcích vaší práce. 15. dubna 2023 od 9.00 do 17.00 hod. Infocentrum KDYNĚ“.


Volný čas Kurz kresby a malby s Annou Halasovou v dubnu 2023 ve městě Kdyně


Další akce pro volný čas v Domažlicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

hvezda@mkskdyne.cz
https://www.mkskdyne.cz/

Kurz kresby a malby s Annou Halasovou -Turistické informační centrum Kdyně