Kulturní zařízení


  

Amfiteátr Mikulov

Adresa:
Gagarinova 39
Mikulov na Moravě
Jihomoravský kraj > Kulturní akce Břeclav

Mikulov je starobylé město s mnoha pamětihodnostmi. Leží v jedinečné oblasti přírodních krás, pohádkových zámků i starobylých hradů, skvělého vína a pohostinných lidí, zvanou zcela po právu Zahrada Evropy. Na světě není podobného místa, kde by se navíc vedle sebe nacházely hned dvě světově důležité rezervace světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO - Biosférická rezervace Pálava a Lednicko-valtický areál.

Kulturní akce Amfiteátr Mikulov

Strana:

Amfiteátr Mikulov Mikulov na Moravě (okres Břeclav)


790,-

Sleva 50 % pro děti od 0 do 12 let (včetně). Držitelé průkazu ZTP/P mají vstup zdarma, doprovod platí 50 % ceny na místě. Další slevy nejsou poskytovány.

Amfiteátr Mikulov Mikulov na Moravě (okres Břeclav)


1590,-

Koncert Olympic Vstup na akci od 18:30 Začátek 20:00 ZTP/P prodej vstupenek na místě. Slevy ZTP a jiné nejsou poskytovány.

Amfiteátr Mikulov Mikulov Gagarinova, Mikulov 69201 (okres Břeclav)


799 Kč

SLADE /UK/ 23. 8. 2024 od 17:00 Amfiteátr, Mikulov www.brnokoncert.cz   Slade, bezpochyby jedna z nejznámějších britských kapel, se v příštím roce vrátí do Česka! Tuzemské fanoušky potě&sc...více

Amfiteátr Mikulov Mikulov Gagarinova, Mikulov 69201 (okres Břeclav)


799 Kč

Nejpopulárnější česká zpěvačka odehraje velký letní open air koncert v Mikulově!   Mnohonásobná držitelka Zlatého slavíka, nejoblíbenější zpěvačka na poli české popul&a...více


Strana:
Kulturní zařízení v Břeclavi
Kulturní zařízení v Jihomoravském kraji
Seznam všech kulturních zařízení