Kulturní zařízení


  

Amfiteátr Rychtář

Adresa:
Resslova ul.
Hlinsko
Pardubický kraj > Kulturní akce Chrudim

Amfiteátr Rychtář byl postaven v roce 2003 na prostorách vedle budov pivovaru v Hlinsku v Čechách za účelem pořádání významných kulturních akcí ve spolupráci s hlineckým pivovarem.
Jeho součástí je využitelný prostor pro několik tisíc diváků, prostor pro mogilní pódia a ground supporty do šířky 30m, příjezdová cesta pro techniku, venkovní oplocení, zázemí pro kapely včetně šatny a sociálního zařízení. Zároveň je možnost využití prostor pivovaru - nádvoří, které je spojeno s amfiteátrem širokým uzavíratelným průchodem, dále prostor jídelny s vlastním barem vhodný pro VIP salónek, zahrádka s lavicemi a stoly.
Pro koncerty se samozřejmě v amfiteátru rozmisťují výčepní místa, občerstvovací stánky s jídlem a pitím, mobilní chemické toalety, vnitřní oplocení a další.

Kulturní akce Amfiteátr Rychtář

Strana:

Amfiteátr Rychtář Hlinsko (okres Chrudim)


690,-

Je to tu! Další ročník Léta s Rychtářem odstartuje opět jednodenním festivalem Kryštof, Rybičky 48, Pokáč, No Name, Wohnout Vstup na akci od 13:00. Sleva 50% ze standardní ceny, platí pro děti od 0 do 12 le...více

Amfiteátr Rychtář Hlinsko (okres Chrudim)


690,-

Rockový mejdan Léta s Rychtářem tradičně kotví v polovině července a nejinak tomu bude i v roce 2024. Opět dorazí špička české rockové scény a čeká na vás příjemné prostředí amfiteá...více


Strana:
Kulturní zařízení v Chrudimi
Kulturní zařízení v Pardubickém kraji
Seznam všech kulturních zařízení