Kulturní zařízení


  

Blues Sklep OMEZENÁ KAPACITA! vstupenka je zároveň rezervací místa k sezení

Adresa:
Liliová 10
Praha
Praha > Kulturní akce Praha

Teprve v roce 2006 se podařilo znovu otevřít dříve velmi známý a slavný Blues sklep, který zůstával zavřený od dob povodní které ho nemálo zasáhly.
Muzikanti, milovníci dobré "živé" hudby - pamětníci si určitě vybavují atmosféru večerů v kamenném sklepě. Je to něco, na co chce nově otevřený Blues sklep navázat, ale zároveň přibrat do hry i umělce z jiných oblastí, aby se tak Blues sklep stal místem setkávání umění.
Koncerty, vernisáže, literární večery je to, s čím dramaturgie počítá. Ideou je presentovat jak umělce ověřené, známé, ale i ty úplně začínající, kteří by jinak neměli šanci dokázat co mohou. Neznamená to ale, že by neměli zapadat do určité koncepce a stylu Blues sklepa.
Počítá se s jam session, chansony… Pro koncerty by měli být vyhrazeny dny od úterý do soboty včetně. V pondělí klub zakládá tradici literárních večerů. Scénické čtení, čtení na pokračování, vyprávění s hudbou, talk show, komorní hry...

Kulturní akce Blues Sklep OMEZENÁ KAPACITA! vstupenka je zároveň rezervací místa k sezení

Strana: V tuto chvíli neevidujeme kulturní akce v kulturním zařízení Blues Sklep OMEZENÁ KAPACITA! vstupenka je zároveň rezervací místa k sezení

Strana:
Kulturní zařízení v Praze
Kulturní zařízení v Praze
Seznam všech kulturních zařízení