Kulturní zařízení


  

Sportovní areál TJ Lokomotiva

Adresa:
Úslavská 75
Plzeň
Plzeňský kraj > Kulturní akce Plzeň-město

Tělovýchovná jednota Lokomotiva Plzeň na žertu nazev organizace, která po desetiletí Celá byla, JE doufáme, ze i přeskočeno: tajný Tak silnou Komplexní organizací zabývající sobě sportem, jakou byla doposud. Jeji Vznik Sáha AZ dělat počátku minulého stoleti, to ROKU 1907.

Kdy Jak se začalo: Pokud zalistujeme v dokumentaci Tak zjistíme, ze První zrody nápadu Prvního projednávání Tak rozsáhlé stavby, jakou výstavba sportovního areálu TJ Lokomotiva Plzeň byla, JE ze 14.října 1954, kdy o sobě konala na správě dráhy Porada složená sobě zástupců dráhy Ing. B.Váši, J.Doubka Ing. J.Zikmunda. Dale z pánů J.Kasla, V.Kovaříka J.Vaňourka (TJ Lokomotiva Plzeň).

Výstavba Sportovní haly začala 22.prosince 1969.
DNE 28.ledna 1974 bylo v Městské sportovní hale První sportovní klání, které odstartovalo tento sportovní stánek určilo mu SMER, kterým kráčí Sdělte nebo předejte nám.

Rok 1978 was Tim rokem, kdy TJ Lokomotiva Plzeň byla žako jednota dokončena, kdy veškeré jeji stavby byly dokončeny předány dělat jejích rukou. Jiz mnoho let uplynulo od tohoto datumu, avšak hala slouží dalším generacím dalším Sportovců. Stale JE symbolem Sportu, pohybu nadšení, které provázelo Nás Jiz v minulostí. Myslíme si, ze JE nutno poděkovat VŠEM lidem, kteří o sobě na jeji výstavbě podíleli říct, ze jejich odkaz žije dál.

Kulturní akce Sportovní areál TJ Lokomotiva

Strana: V tuto chvíli neevidujeme kulturní akce v kulturním zařízení Sportovní areál TJ Lokomotiva

Strana:
Kulturní zařízení v Plzni
Kulturní zařízení v Plzeňském kraji
Seznam všech kulturních zařízení