Úvod  -> Koncerty v Moravskoslezském kraji  ->  Koncerty v Bruntále

Koncert TŘI SESTRY- VINYL TOUR 2021 +host Synové Výčepu- koncert v Krnově

Akce již proběhla

08.10.2021

Akce již proběhla

Kofola Music Club Krnov


Aktuální Koncerty v Bruntále




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis kulturní akce Koncert TŘI SESTRY- VINYL TOUR 2021 +host Synové Výčepu- koncert v Krnově

Koncert 4.4.2020, následně 23.10.2020 je přeložen z důvodu vyhlášení nouzového stavu a s tím souvisejícím zákazem pořádání akcí s účastí veřejnosti. Vstupenky zůstanou v platnosti na nový termín 8.10.2021.
 
TŘI SESTRY SE VRACEJÍ KE SVÝM PUB-PUNKOVÝM KOŘENŮM, VYRÁŽEJÍ NA VINYL TOUR


V letošním roce oslaví kapela Tři sestry 35 let své existence. Jak jinak, než prací. Sezonu oslav zahájí ojedinělým koncertním turné s názvem VINYL TOUR

"Děkujeme sobě i našim fanouškům za společně propitých 35 let a těšíme se na bujaré oslavy. Z tašky na dně skříně vylovíme stará pivem politá propocená a děravá trička, ve kterých jsme odehráli naše první turné. Pitný režim jsme nikdy nepodcenili, takže i letos jako zamlada!", říká kapelník Magor za všechny Tři sestry.

V průběhu února až května 2020 se kapela objeví v menších klubech v Čechách a na Moravě, kde odehraje celkem 12 koncertů.

Během Vinyl tour zazní pouze a výhradně skladby z prvních tří LP desek: Na kovárně to je nářez (1990), Alkáč je největší kocour aneb několik písní o lásce (1991) a Švédská trojka (1993). Kapela se tímto jedinečným turné vrací ke svým pub-punkovým kořenům. Fanoušci se mohou těšit nejen na písně známé a časem prověřené, ale i na skladby, které ještě na koncertech nikdy neslyšeli.

V den vystoupení v pražském Paláci Akropolis, 24.března 2020, dojde také na slavnostní znovuotevření hostince Na Staré kovárně v Akropoli, který je s kapelou neodmyslitelně spjatý. "Otevření už se dočkat nemůžeme, konečně budeme mít zase Kovárnu. Je jasné, že nelze udělat naprosto stejnou, neboť poetiku asfaltového záchodu a nabídku pěti obskurních jídel by neocenil každý. Leč duch opěvované Kovárny by měl poletovat i Žižkovem!", konstatuje zpěvák Tří sester, Lou Fanánek Hagen, který společně s kapelou přestřihne pomyslnou pásku. Tím hlavním aktem reinkarnace hostince pak bude tradiční společná fotografie před hostincem!

Původní Stará kovárna sídlila v pražském Braníku. Na kladný vztah k hostinci odkazuje i ikonické první album souboru. Po uzavření původní nálevny si členové Tří sester hostinec přesunuli na Letnou a nyní nalézá svůj třetí domov v Paláci Akropolis na pražském Žižkově.

 


Koncert TŘI SESTRY v říjnu 2021 v Krnově


Další koncerty v Bruntále

Další koncerty Tři sestry
Oficiální web Tři sestry: https://www.trisestry.cz/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

Koncert TŘI SESTRY- VINYL TOUR 2021 +host Synové Výčepu- koncert v Krnově -Kofola Music Club Krnov

Tři sestry