Úvod  -> Koncerty   ->  Koncerty v Berouně

Koncert skupiny TURBO- Králův Dvůr

Akce již proběhla

11.08.2023

Akce již proběhla

Letní scéna na zámku v Králově Dvoře, Králův Dvůr č.p. 1, Králův Dvůr


Aktuální Koncerty v Berouně




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava

Popis kulturní akce Koncert skupiny TURBO- Králův Dvůr

Na Letní scéně zámku v Králově Dvoře se v rámci dalšího ročníku Kulturního léta v Králově Dvoře uskuteční koncert známé české skupiny TURBO, která v roce 2021 oslavila 40 let na scéně.

Kapela má na kontě několik "zlatých" DVD. Patří k nim DVD Turbo Rarity, které vyšlo v roce 2009 a i předchozí DVD Turbo 25 let se stalo „Zlaté“ a následně platinové. V roce 2010 kapela začíná pracovat na novém CD. Celé dva roky skládá a oslovuje textaře. Textuje opět Vladimír Mertlík a nově Petr Šiška, Henritte, Petr Čejka a Thomas Landers. 1.6.2012 je CD na světě a má 3D obal bez použití brýlí, což je v České Republice novinka a skupina Turbo tím získává prvenství.  Na podzim roku 2015 natáčí skupina další živé DVD, tentokrát k turné a oslavám 35 let kapely. DVD 35 live vychází v dubnu 2016. Kapelu čeká dlouhé turné 2016 a velkolepé oslavy. Téměř na každém z osmdesáti koncertů se toto DVD křtí.

V roce 2018 odchází z kapely Martin Laul a nahrazuje ho Karel Mecner. Začátkem roku 2019 se začíná připravovat nové CD. Ty nejlepší písničky z výše zmiňovaných DVD uslyšíte na koncertě 11. 8. v Králově Dvoře. 

 

 


Další koncerty v Berouně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Koncert skupiny TURBO- Králův Dvůr -Letní scéna na zámku v Králově Dvoře, Králův Dvůr č.p. 1, Králův Dvůr