Úvod  -> Volný čas v Pardubickém kraji  ->  Volný čas ve Svitavách

Jiří Kolbaba – To je Havaj! - Svitavy

Akce již proběhla

22.11.2021

Akce již proběhla

Fabrika, Wolkerova alej 92/1, Svitavy


Aktuální Volný čas ve Svitavách


Po

Fabrika, Wolkerova alej 92/1, Svitavy (okres Svitavy)


360 Kč

Screamersáci v trysku staletí! Zábavná travesti-divadelní show, ve které se s námi vydáte na strhující jízdu časem. Vždyť každá doba - minulá, současná i budoucí - nám může nabídnout mnoho důvodů k smíchu. Zapomeňte tedy na starosti všedních dnů a pojďte se s námi ba...více

Po

Fabrika, Wolkerova alej 92/1, Svitavy (okres Svitavy)


490 Kč

Show "JÁ SU JÁ" exkluzivně ve speciální limitované tour po České republice. Čekají vás historky o mém životě, prostor na otázky na tělo, autogramiáda, focení a mnoho dalšího...více



Popis akce Jiří Kolbaba – To je Havaj! - Svitavy

„To je havaj“ - říkáme, chceme-li popsat něco rajského. Čeká nás dobrodružný i romantický objevitelský výlet po šesti ostrovech pacifického souostroví. Narození ostrovů z lávy podmořských sopek, král Kamehameha, historie osidlování, mořeplavec James Cook, surfaři, květinové věnce, pláž Waikiki, vesnice malomocných, sopky Haleakala, Mauna Loa a Mauna Kea…, TO JE HAVAJ!

 

Cestovatel a fotograf Jiří Kolbaba vyjíždí každý rok na expedice a poznávací cesty do nejodlehlejších oblastí světa. Vozí textový a obrazový materiál, který pravidelně zpracovává do veřejných a mediálních projektů. V Česku i zahraničí organizuje tématické fotovýstavy o krásách světa.

Zajímavou formou zaznamenává detaily přírodních struktur a exotické tváře domorodců. Populární jsou zejména cestovatelovy besedy a diashow, stejně jako častá vystoupení v elektronických médiích. Známý je jeho mnohaletý pořad na Rádiu Impuls. V celosvětové kampani Keep walking byl Jiří Kolbaba zařazen do elitní skupiny cestovatelů a dobrodruhů, je viceprezidentem Českého klubu cestovatelů.

Jirka Kolbaba fotí digitálním fotoaparátem OLYMPUS OM-D a fotoaparátem HASSELBLAD XPan na filmy Fuji Velvia 50, 100 a Provia 400. Mnoho fotografií je také foceno mobilním telefonem SAMSUNG.

Snímky aktuálně umisťované na Facebook jsou exponované mobilním telefonem SAMSUNG a na stejný telefon také píše “Dopisy z cest”, které posílá na adresy mnoha přátel po celém světě a později z nich vydává populární knížky. Již vyšly         4 díly.

 

 


Další akce pro volný čas ve Svitavách
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Jiří Kolbaba – To je Havaj! - Svitavy -Fabrika, Wolkerova alej 92/1, Svitavy