Úvod  -> Přednášky v Jihomoravském kraji  ->  Přednášky v Brně

Jak se svými sousedy prosazovat lepší podmínky v bydlení?

čtvrtek

15.06.2023

18:00

kavárna Trojka (Dominikánská 9)


Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Jak se svými sousedy prosazovat lepší podmínky v bydlení? -kavárna Trojka (Dominikánská 9)

Popis kulturní akce Jak se svými sousedy prosazovat lepší podmínky v bydlení?

Problémům v nájemním bydlení nemusíme čelit sami. Řešení je snazší, pokud se spojíme se sousedkami a sousedy, kteří jim čelí také. ?
? Právě to se podařilo Iniciativě nájemníků a nájemnic v Praze v bytovém domě na Olšanském náměstí, kde se obyvatelé 240 bytů spojili, aby společně vyjednali s pronajímatelem lepší podmínky rekonstrukce. Přijďte si poslechnout, jak se to podařilo, a inspirovat se. ✊
☕ Setkání proběhne v kavárně Trojka na Dominikánské 9. Na místě bude jako vždy příležitost nechat si poradit s příspěvkem na bydlení a připojit se k Iniciativě, skrze kterou si jako nájemníci a nájemnice pomáháme a usilujeme o lepší a dostupnější bydlení pro všechny. A jako vždy bude i malé občerstvení! ?
________
? Naše iniciativa vznikla jako brněnská větev Iniciativy nájemnic nájemníků v reakci na bytovou krizi a nesnesitelnou situaci lidí v nájmech. Je založená lidmi žijícími v nájmu, nepodporuje ji žádná politická strana. Naším cílem je důstojný život v nájemních bytech, větší právní ochrana nájemníků a nájemnic a vzájemná pomoc. V lokálním kontextu stojíme za transparentní bytovou politikou Brna, právem na město a veřejný prostor.
? Sebeorganizovaná skupina bude mít vždy silnější postavení než jednotlivec. Bydlíte v nájmu a nežije se vám dobře? Nebo bydlíte ve vlastním, ale vadí vám bytová krize oslabující společnost? Přijďte se na naše setkání pobavit o tom, co vás trápí. Přidejte se k Iniciativě nájemníků a nájemnic!
www.iniciativanajemniku.cz

Další přednášky v Brně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

b.jelinkova@outlook.com
https://www.facebook.com/events/957926995551137/

Jak se svými sousedy prosazovat lepší podmínky v bydlení? -kavárna Trojka (Dominikánská 9)
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)