Úvod  -> Volný čas v Moravskoslezském kraji  ->  Volný čas v Karviné

In2hearts Yoga fest 2023- Havířov

Akce již proběhla

27.05.2023

Akce již proběhla

Fénix, Vlakové nádraží, Železničářů, Havířov


Aktuální Volný čas v Karviné


Út

Dům kultury města Orlové, Osvobození 797, Orlová (okres Karviná)


490 Kč

Zábavný pořad plný neuvěřitelných historek v podání Osmanyho Laffity míří do Orlové!Originální pořad s populární osobností módního světa.Devadesát minut neuvěřitelných historek ze života Osmanyho Laffity, při kterých se divák baví od první chvíle. Osmany odhalí i to...více



Popis akce In2hearts Yoga fest 2023- Havířov

Letošní ročník proběhne v nové opravené a vzdušné nádražní hale v Havířově na ulici Železničářů a v jedné další tělocvičně v přilehlé části budovy. Nádraží, stejně jako jóga, lidi spojuje, proto nám přijde toto spojení symbolické a těšíme se na něj.

Každý ročník je vždy inspirován vnitřním pocitem našeho záměru. Pak už přicházejí lidé, a my cítíme a víme, že jsou ti praví. S vděčnosti je u nás vítáme, aby spolu s vámi mohli vytvořit jedinečnost festivalu. Aby vás mohli inspirovat a nechat doslova vykoupat ve své energetické lázni.

Mezi účinkujícími lektory bude Zuzana Klingrová, Katarina Mikulandová, Monika Winklerová, Jolanda Burová, Irena Damska, Bhaktik a další. Festival proběhne ve dvou sálech. Občerstvení a oběd připraví havířovský Vegan house, připravujeme také stánek s kávou a prodejní stánky. 

 


Yoga fest v květnu 2023 v Havířově


Další akce pro volný čas v Karviné
ULOŽIT SI TUTO AKCI

In2hearts Yoga fest 2023- Havířov -Fénix, Vlakové nádraží, Železničářů, Havířov