Úvod  -> Volný čas v Plzeňském kraji  ->  Volný čas v Plzni

GR20 – nejtěžší trek Evropy s batohem pod 3,5 kila- Plzeň

Akce již proběhla

28.11.2022

Akce již proběhla

DEPO 2015, Presslova 1, Plzeň


Aktuální Volný čas v Plzni


So

Autocamp Ostende Bolevák Plzeň (okres Plzeň-město)


690,-

Vinná stezka kolem Boleváku je unikátním festivalem moravských vín. Již tradičně se můžete těšit na krásnou procházku okolím Boleveckých rybníků, kde na Vás bude čekat minimálně 20 vinařů ...více

PARKHOTEL PLZEŇ – U Borského parku 31 (okres Plzeň-město)


549

  PARKHOTEL PLZEŇ – U Borského parku 31 Zaručujeme vám chuťový výbuch! Přijďte s námi objevovat nejlepší česká a moravská vína na degustaci plné vášně a zážitků. Pon...více



Popis akce GR20 – nejtěžší trek Evropy s batohem pod 3,5 kila- Plzeň

Přednáška o přijímání výzev a posouvání vlastních hranic. Přednáška, která tě naučí cestovat nalehko…

„Jedna z nejdrsnějších tras na světě“, „víc lezení po skalách než chůze“, „křest ohněm“ – to je jen pár legend, které se vznáší nad proslulým dálkovým trekem GR20 napříč Korsikou. Je opravdu tak obtížný? Nebo jde o marketingový tah, jak na ostrov přilákat víc turistů toužících překonat sebe sama? Strávil jsem 16 dní v horách pod spalujícím sluncem, nachodil 180 kilometrů, zdolal extrémní převýšení a sáhnul si na dno fyzických sil, abych to zjistil.

Jsem minimalista, takže jsem osekal výbavu až na dřeň a vyrazil na náročnou pouť ultralehce – jen s tím nejnutnějším k přežití. Základní váhu batohu (base weight) jsem srazil na míň než 3,5 kila. Nemožné? Jen pro ty, co si nevěří!

Nakoukni do mého batohu a zjisti, co si zabalit na cestu a co je naopak totální zbytečnost. Na přednášce prozradím, jak si jednoduše odlehčit výbavu, aby nechybělo to podstatné. Odzkoušené tipy a triky se ti budou hodit při výletu na Sněžku i na Pacifické hřebenovce. Ultralehké trekování zvládne každý – stačí jen vědět, jak na to. Tak řekni bye-bye těžkým batohům a pojď objevovat svět nalehko!

 


Další akce pro volný čas v Plzni
ULOŽIT SI TUTO AKCI

GR20 – nejtěžší trek Evropy s batohem pod 3,5 kila- Plzeň -DEPO 2015, Presslova 1, Plzeň