Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Praze  ->  Kulturní akce pro děti v Praze

Festival Bambule

Akce již proběhla

1. 7. 2023

Akce již proběhla

Podolské nábřeží 3, 147 00 Praha 4


Aktuální Kulturní akce pro děti v Praze


So

Galerie Butovice, Radlická 117, 158 00 Praha 5 (okres Praha)


zdarma

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na své si přijdou děti i jejich rodiče. Bohatý program provoní street festival s jídlem, inspiraci nab&i...více

So

Park Riegrovy sady, Riegrovy sady, Praha (okres Praha)


249 Kč

Největší pohádkový festival KINDERLAND míří do Prahy! KINDERLAND je kouzelné místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo! A nejen to, na na&sc...více



Popis kulturní akce Festival Bambule

Hračkářství Bambule zve na 2. ročník rodinného Festivalu Bambule v Praze, který proběhne 1. 7. 2023 v areálu Žlutých lázní. Nejen děti si zde užijí den plný legrace, hudby a sportu. Zábavný program čeká na celou rodinu!

 

Na své si přijdou rodiny s dětmi od 2 do 12 let. V rámci hudebního programu se na pódiu vystřídají populární dětské hudební skupiny, jejichž show si užijí nejen děti, ale i rodiče. Vystoupí Pigy a Lily, Mlsotkové, Čiperkové, zpěvačka Ellie, stálice na dětské hudební scéně projekt Kája a Bambuláček a nebude chybět nejoblíbenější dětská skupina současnosti – kapela Lollipopz. Návštěvníci si mohou zakoupit speciální doplňkovou vstupenku Meet&Greet, a setkat se tak se svými hudebními idoly v rámci festivalových autogramiád.

 

Vedle hudebních show si návštěvníci užijí také bohatý sportovní program, který zaštítí platforma Wannado, organizátor oblíbeného a úspěšného sportovního Festivalu Wannado, dříve Sporťáčku, jenž ročně přivádí k pohybu tisíce dětí. Na Festivalu Bambule vytvoří Wannado speciální zónu plnou sportovních aktivit, kde si děti budou moct vyzkoušet různé sporty a zjistit, jaký je pro ně ideální.

 

Nezapomenutelný zážitek čeká na malé i velké během Transformer show. Na pódiu se představí 2 animátoři v kostýmech – Optimus Prime a Bumblebee, kteří předvedou robo disco i střelbu z obřího kouřového děla. Po skončení show se budou moct návštěvníci s oběma Transformery vyfotit. V průběhu celého festivalového dne pak bude probíhat Transformer workshop, kde si děti vyrobí robo masky nebo Transformer tetování.

 

Soutěže pro každého

Doprovodný program plný soutěží a atrakcí pro celou rodinu zajistí zábavné a kreativní zóny partnerů Raiffeisen stavební spořitelna, LEGO®, Spin Master, EFKO, Olymptoy nebo Kapka naděje. Děti se mohou těšit na setkání s populárními maskoty Sylvanian Families, Tlapkové patroly a LEGO®, se kterými se budou moct potkat v průběhu festivalového dne v areálu.

 

Nebude chybět oblíbené malování na obličej, dětské tetování nebo zaplétání barevných copánků. Připravena bude také speciální Kouzelná cesta, na níž budou děti plnit rozmanité úkoly a v cíli získají drobný dárek. V průběhu dne bude probíhat tombola o hodnotné ceny od hračkářství Bambule a partnerů. Skvělý zážitek umocní také chutné občerstvení ve food zóně.

 

Vstupenky jsou k dostání v několika cenových vlnách, včetně zvýhodněného Rodinného vstupného. Jejich předprodej probíhá v síti Ticketportal.

 

Datum konání:1. 7. 2023

Místo konání:Žluté lázně, Praha


Pro děti Festival Bambule v červenci 2023 v Praze


Další kulturní akce pro děti v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

nemeckova@know.cz
https://www.festivalbambule.cz

Festival Bambule -Podolské nábřeží 3, 147 00 Praha 4