Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Moravskoslezském kraji  ->  Kulturní akce pro děti v Ostravě

Fantazie na kolečkách aneb Záhada mizejících hraček Tour 2022- Ostrava - Představení ZRUŠENO

Akce již proběhla

17. 12. 2022

Akce již proběhla

Ostrava aréna, ruská 3077/135, Ostrava


Aktuální Kulturní akce pro děti v Ostravě


So

Akord, Ostrava-Zábřeh, náměstí SNP 1, Ostrava (okres Ostrava)


200 Kč

Oblíbená tlapková párty míří k Vám! Dětská diskotéka plná tance, bublinek a pohádkových kamarádů! Tento den bude patřit všem dětem❤ Čeká Vás taneční program, hudba z...více

So

Výstaviště Černá Louka, Černá louka 3235, Ostrava (okres Ostrava)


249 Kč

Největší pohádkový festival KINDERLAND míří do Ostravy! ❤️ KINDERLAND je kouzelné místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo! A nejen to,...více



Popis kulturní akce Fantazie na kolečkách aneb Záhada mizejících hraček Tour 2022- Ostrava - Představení ZRUŠENO

Přestavení zrušeno:

 

„Holky a kluci, ale především milí rodiče,

vzhledem k nepříznivé celospolečenské situaci, chmurným náladám v kulturním sektoru i neutěšeným ekonomickým predikcím jsme se po zralé úvaze rozhodli muzikálovou revue Fantazie na kolečkách v roce 2022 zrušit.

Plně respektujeme obavy ze stále zvyšujících se cen za energie, zboží a služby i elementární strach z důsledků válečného konfliktu na Ukrajině, a tedy i přirozenou zdrženlivost rodin s dětmi ke všem výdajům.

Naše šou vznikla výhradně proto, abyste si odnesli úžasné zážitky plné vjemů a výkonů, které okouzlí a zejména dětem přinesou čirou radost do jejich srdcí a úsměv na jejich tváře. Poslední setkání s jejich hrdinou Michalem z Kouzelné školky společně se skřítky Františkem a Fanynkou bylo unikátní a neopakovatelné. Stejně tak propojení poetického příběhu s akční podívanou plnou akrobatických triků na koloběžkách, kolech a in-line bruslích na rampách v podání těch nejlepších.

Kolečka Fantazie se však zastavila a turné po České republice je zrušené.

Bylo to pro nás nejtěžší rozhodnutí v době finálních zkoušek na světovou premiéru a, i když jsme vynaložili maximální úsilí k propagaci a záchraně naší šou, tak k rozumné rovnováze náklady versus výnosy to nevedlo. 

Velmi se vám všem za to omlouváme.

 

Váš

Michal a Olda

MOOM Production s.r.o.

viz https://www.ticketportal.cz/Article/7768

 

Michal z Kouzelné školky přiveze dětem jedinečnou a neopakovatelnou rodinnou show v muzikálovém stylu. Poprvé a naposledy naživo skřítci František a Fanynka v pohádkovém příběhu o mizejících hračkách. Ohromující zážitek podpoří účinkující prohánějící se na freestyle koloběžkách, kolech a in-line bruslích a překvapí svými neuvěřitelnými skoky na rampách. Poetické vyprávění ve dvouhodinové show s úchvatnými kostýmy, světelnými efekty, nafukovacím světem a adrenalinovými výkony sportovců, jak je neznáte. Děti se stanou součástí děje a pomohou Michalovi a skřítkům vyřešit kam a proč mizí hračky. Pro děti od 3-13 let.

Pro malé i velké. Přijďte podpořit Michala a oslavit s ním narozeniny a také 30 let jeho práce pro děti. Vzpomínky pro ty, co na Michalovi vyrostli a zážitky pro ty, kteří si ještě chtějí hrát. Fantazie přijede do 10 měst. Hrajeme v 10,30hod. a v 15,00 hod.. 

Předprodej zahájen. Využijte výjimečné akce teď ! Se slevovými kódy od Michala a od Bambule.

www.tickelive.cz   


Fantazie na kolečkách v prosinci 2022 v Ostravě


Další kulturní akce pro děti v Ostravě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

andreahodanova@seznam.cz
https://www.fantazienakoleckach.cz/cze/index.html