Úvod  -> Přednášky na Vysočině  ->  Přednášky v Pelhřimově

Dorota Nvotová - Fulmaya- Humpolec

Akce již proběhla

02.08.2023

Akce již proběhla

Park Stromovka, Kamarytova, Humpolec


Aktuální Přednášky v Pelhřimově


Ne

Kino Humpolec, Havlíčkovo náměstí 91, Humpolec (okres Pelhřimov)


250 Kč

Kuba – ostrov proslulý svými doutníky, kubánským rumem, lány cukrové třtiny a karibskou hudbou. Dva roky zde v dětství strávil herec, hudebník a moderátor Tomáš Hanák. Nyní se do této exotické země vrátil a projel Kubu křížem krážem. O svých zážitcích přijede vypráv...více



Popis kulturní akce Dorota Nvotová - Fulmaya- Humpolec

Z Nepálu cez Moskvu až domov na Slovensko. Kto by to bol o Fulmayi povedal? Pokračovanie úspešnej prvotiny Fulmaya – príbeh hudobníčky a herečky Doroty Nvotovej a jej nepálskeho alter ega Fulmaya.

 

Po divokých rokoch cestovania a sprevádzania v Himalájach sa Fulmaya ocitne na rázcestí. Môže si vybrať medzi istotou a neistotou, medzi dobrodružstvom a rodinným životom, medzi karmicky správnym a nesprávnym rozhodnutím. A ponesie za to, samozrejme, aj následky. Dorota opäť píše svojím prirodzeným civilným štýlom, nevynechávajúc kočišský slovník a pikantné informácie, ktoré by snáď neuniesol ani bulvár. Lenže robí to šarmantne, s noblesou a sebakritikou jej vlastnou. Naša obľúbená Fulmaya je po 6 rokoch späť a my s ňou prežívame jej výšiny aj pády.

 

 


Další přednášky v Pelhřimově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Dorota Nvotová - Fulmaya- Humpolec -Park Stromovka, Kamarytova, Humpolec