Úvod  -> Koncerty v Plzeňském kraji  ->  Koncerty v Domažlicích

Dasha a Pajky Pajk Quintet - Vánoční koncert

Akce již proběhla

11.12.2023

Akce již proběhla

Kino Kdyně


Aktuální Koncerty v Domažlicích


So

Kulturní Dům, Mrákov, Mrákov (okres Domažlice)


300 Kč

MRÁKOVSKÝ WOODSTOCK!!!!! Jedinečný tříhodinový koncert v sobotu 9.10. od 20:00 v KD Mrákov. Legendární Karel Kahovec vystoupí společně s jednou s nejlepších světových Beatles Revival kapel - The Beat...více



Popis kulturní akce Dasha a Pajky Pajk Quintet - Vánoční koncert

Charismatická, osobitá a nezaměnitelná..

Dasha patří mezi zpěvačky s nezaměnitelným hlasem. Je držitelkou Ceny Thálie za roli v muzikálu Jesus Christ Superstar a vystupuje také jako sólistka Moondance Orchestra Martina Kumžáka. Podílí se na mnoha úspěšných hudebních projektech, jako je například Dasha Symphony nebo Ellaboration - pocta Elle. Účinkovala také v řadě televizních pořadů např. TýTý, Královny popu v opeře, Robin Hood aneb Cesta ke slávě, To byl náš hit a v neposlední řadě nejúspěšnější TV show „ StarDance... když hvězdy tančí“.

V novém koncertním programu zpívá Dasha své oblíbené skladby všech žánrů od popu přes funky, soul až k muzikálovým melodiím. Dokonalý hudební zážitek zaručuje kromě zpěvu také výběr skvělých hudebníků, kteří Dashu doprovází. Martin Kumžák - piano, Martin Lehký - basa, Tomáš Brožek - bicí, Pavel Plánka - perkuse, Peter Binder - kytara. O vánoční atmosféru nebude nouze. Srdečně vás zve MKS „Modrá hvězda“ Kdyně.


Koncert Dasha a Pajky Pajk Quintet - Vánoční koncert v prosinci 2023 ve Zlíně


Další koncerty v Domažlicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

hvezda@mkskdyne.cz
https://www.mkskdyne.cz/

Dasha a Pajky Pajk Quintet - Vánoční koncert -Kino Kdyně