Úvod  -> Koncerty v Plzeňském kraji  ->  Koncerty v Klatovech

Cocotte Minute- koncert Nezámek- Hartmanice

Akce již proběhla

14.07.2023

Akce již proběhla

Nezámek, Dolejší Těšov 1, Hartmanice


Aktuální Koncerty v Klatovech




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis kulturní akce Cocotte Minute- koncert Nezámek- Hartmanice

Koncert Cocotte Minute



Kultovní metal-crossoverová kapela Cocotte Minute se od svého návratu na scénu nachází ve vrcholné formě! Na Nezámku to bude letos pěkně divokej začátek! ;)

Od určujícího alba Czeko dělí Cocotte Minute bezmála dvacet let a z členů kapely jsou čtyřicátníci. Věk se odráží i v tématech skladeb a ve zdrojích inspirace.

Cocotte Minute naposledy vydali v roce 2018 EP Veď mě!, další chystají na konec tohoto roku. Zllá láska má obsahovat tři písně. První z nich – Řeku – kapela vypustila už loni. „Písnička o lásce je v našem případě překvapivá aktivita,“ říká frontman Zeller. A dodává, že Cocotte Minute dělají jen songy o tragické lásce, co dopadne vždycky špatně.

Cocotte Minute se řadí mezi absolutní špičku nejen v rámci svého žánru ale i celé české klubové scény a jsou je oceňováni za svůj hudební nadhled a silné české texty. 

Skupina pravidelně vystupuje na pódiích hlavních českých festivalů a klubových turné. Její koncertní show se těší velkému zájmu příznivců tvrdší hudby.

Výraz „Cocotte Minute“ znaméná ve francoužštině tlakový hrnec. Zeller příhodu, jak získali svůj název popisuje slovy: Přišlo to smskou od kamarádky. Že prej si to bude každej pamatovat. A měla pravdu!


Koncert Cocotte Minute v červenci 2023 Nezámek | Šumava - Hartmanice


Další koncerty v Klatovech

Další koncerty COCOTTE MINUTE
Oficiální web COCOTTE MINUTE: https://www.cocotteminute.org

ULOŽIT SI TUTO AKCI

Cocotte Minute- koncert Nezámek- Hartmanice -Nezámek, Dolejší Těšov 1, Hartmanice

COCOTTE MINUTE