Úvod  -> Volný čas na Vysočině  ->  Volný čas v Jihlavě

Cestovatelský festival NaDivoko 2023- Mrákotín

Akce již proběhla

15.09.2023-17.09.2023

Akce již proběhla

Mrákotín, Mrákotín, Mrákotín


Aktuální Volný čas v Jihlavě




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis akce Cestovatelský festival NaDivoko 2023- Mrákotín

P Ř Í B Ě H

Všichni jsme stejní! Nebojíme se zmoknout, zmrnout, stopovat do neznáma, poznávat jiné země a vrhat se po hlavě do dobrodružství bez jasného plánu. Nezávislé cestování jen tak s batohem je život sám. Cesta plná překvapení, zvratů, situací, kdy nevíme, jak to dopadne.

Cestovatelské přednášky, workshopy, koncerty, večery až do rána u ohně… Ale především to je víkend na louce u rybníka v zapomenutém konci Vysočiny s nezapomenutelnou atmosférou, kterou tvoříte VY!!! Plesnivý sýr ani mokrý stan po návratu z cest nevybaluj a dojeď rovnou sem.

A co chystáme na osmý ročník? Festival ani po osmé nezvětšujeme, místo neměníme, chceme se hlavně sejít a udělat akci ještě lépe 

. . .

PROČ TO DĚLÁME?

Věříme že nezávislé cestování rozšiřuje obzory a objevuje v lidech ty lepší stránky.  A jelikož potkáváme rádi podobné lidi a sdílíme s nimi inspirující životní příběhy, založili jsme Nadivoko.

. . .

KDO K NÁM JEZDÍ?

Takřka celý svět projeli na vyrobených lodích, na kole, stopem, v tuktuku, s lezeckou výbavou nebo dronem. Příběhy o dlouhých cestách a překonávání sebe sama. Projeli pralesy a pouštěmi. Plahočili se po vysokých horách, po moři, prošli válečnými oblastmi nebo nejzapadlejšími kouty planety. Zkrátka příběhy, které nevymyslíte. 


Další akce pro volný čas v Jihlavě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Cestovatelský festival NaDivoko 2023- Mrákotín -Mrákotín, Mrákotín, Mrákotín