Úvod  -> Volný čas

ČECHOMOR/KOOPERATIVA ONLINE TOUR/

Akce již proběhla

18.04.2021

Akce již proběhla

Livestream ČR


Aktuální Volný čas


online akce


3 500 Kč

Dali jsme si kus práce a vymazlili pro vás on-line kurz k odměňpvání. Na co se můžete těšit?·     Praktický kurz, založený na principech a znalostech z různých společností,·     Školit budou experti s více jak 20 let Comp&am...více



Popis akce ČECHOMOR/KOOPERATIVA ONLINE TOUR/

Přijměte pozvání na neobyčený koncert skupiny Čechomor. Nejen, že se můžete těšit na mnoho hostů, z nichž někteří už s kapelou úspěšně vystupovali, ty ostatní budete moci s Čechomorem vidět úplně poprvé. Především ale společně oslavíme šedesáté narozeniny našeho houslisty Karla Holase!


Takže si připravte obýváky, protože se bude tančit, zpívat, prostě slavit jak se patří!


A na koho se můžete těšit? Samozřejmě nebude chybět naše úžasná zpěvačka Martina Pártlová, písničkář Voxel, se kterým Čechomor nahrál známou píseň Kámen a kříž, a pozvání přijal také Petr Fiala ze skupiny Mňága a Žďorp, hudební virtuoz Václav Hudeček nebo režisér Petr Zelenka. Zážitek to ale nebude pouze hudební, protože na koncertě vystoupí i známý herec Bohumil Klepl. Celým večerem nás provede herec a moderátor Zdeňek Mahdal. Tak se nezapomeňte v neděli 18.4. ve 20 hodin připojit na Kooperativa online tour!



Další koncerty ČECHOMOR
Oficiální web ČECHOMOR: https://www.cechomor.cz/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

ČECHOMOR/KOOPERATIVA ONLINE TOUR/ -Livestream ČR

ČECHOMOR