Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Praze  ->  Kulturní akce pro děti v Praze

Burza rybiček - Prodejní trhy akvarijních ryb- Praha

Akce již proběhla

22.01.2022

Akce již proběhla

Stodola - Burza rybiček, Na chvalské tvrzi 7, Praha


Aktuální Kulturní akce pro děti v Praze


So

Galerie Butovice, Radlická 117, 158 00 Praha 5 (okres Praha)


zdarma

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na své si přijdou děti i jejich rodiče. Bohatý program provoní street festival s jídlem, inspiraci nab&i...více

So

Park Riegrovy sady, Riegrovy sady, Praha (okres Praha)


249 Kč

Největší pohádkový festival KINDERLAND míří do Prahy! KINDERLAND je kouzelné místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo! A nejen to, na na&sc...více



Popis kulturní akce Burza rybiček - Prodejní trhy akvarijních ryb- Praha

Zveme Vás na pražské akvaristické prodejní trhy Burza rybiček, které se konají 22.1.2022 od 9:00 do 12:00 v areálu Chvalské tvrze v Praze 9 - Horních Počernicích.

Akvária, rybičky, žabičky, krevetky, rostlinky, krmení, technika, dekorace a mnohem více již tuto sobotu od 9:00 na Burza rybiček v Horních Počernicích.

Přemýšlíte nad novým akváriem? Pokud ano, využijte dlouholetých zkušeností našeho prodejce akvárií, osvětlení a filtrů.

S krásnými až dech beroucími Bojovnicemi k nám dorazí kluci z Nanofish.cz , kteří Vám poskytnou maximum informací pro jejich chov.

Je libo krevetku nebo šneka? Tak pro Vás jsou u nás k dispozici Sladkovodnikrevetky.cz, u jejich stánku najdete opravdu nepřeberné množství přírodních produktů nejen pro krevetky, ale i obsáhlou nabídku krevetek a šneků. Po předchozí domluvě Vám dovezou cokoli ze svého e-shopu.

Ti, co chtějí aby se jim akvárium krásně zelenalo se u nás nudit nebudou. Najdou zde maximálně široký sortiment od plovouček, mechů a řasokoulí přes nejrůznější kobercovky, stonkovky až po mohutné echynodory a anubiasy.

Ploutví i ploutviček bude k vidění víc než dost, najdete zde široký výběr L-sumců, pancéřníčků, tetřiček, labyrintek, živorodek, parmiček, cihlid a cichlidek.

S technikou, chemií, kořeny, dekoracemi a všemi nejrůznějšími vychytávkami pro hladký chod akvária zde najdete AKVARISTA.cz

Krmení pro Vaše miláčky u nás najdete ve všech jeho možných formách, od suchého přes mražené až po živé a to za nejnižší možné ceny.

Vstupné je 40 korun za každou osobu starší 15-ti let, ZTP a mladší osoby 15 let mají vstup ZDARMA (v doprovodu starší osoby 18-ti let).

Pokud jsme Vás přesvědčili, že Burza rybiček stojí za návštěvu, můžete vstupenky zakoupit on-line v předprodeji, zde jsou pro Vás připraveny i balíčky vstupenek za zvýhodněné ceny.

Vstupné na místě, je možné platit hotově i bezhotovostně například platebními kartami, chytrými telefony nebo hodinkami.

Parkování v areálu nebo okolních ulicích zdarma.

Na základě rozhodnutí Vlády ČR a hygieniků bude vstup na Burzu rybiček umožněn pouze se zakrytými ústy a nosem (respirátorem nebo nanorouškou). Prosíme sledujte aktuální informace na www.burzarybicek.cz

Pro jistotu ještě adresa - Na Chvalské tvrzi 3103, 193 00 Praha 20 a odkaz na google mapy https://goo.gl/maps/rgbjaRFNpoCRf8Dw7 u navigace Waze stačí zadat Burza rybiček a navigace Vás dovede až na místo.

Začínáme již od 9:00 a budeme tady pro vás nejméně do 12:00

Děkujeme za podporu a těšíme se na Vaší návštěvu.


Další kulturní akce pro děti v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Burza rybiček - Prodejní trhy akvarijních ryb- Praha -Stodola - Burza rybiček, Na chvalské tvrzi 7, Praha