Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Praze  ->  Kulturní akce pro děti v Praze

Burza rybiček - prodejní trhy akvarijních ryb- Praha

Akce již proběhla

15.05.2021

Akce již proběhla

Stodola - Burza rybiček, Na chvalské tvrzi 7, Praha


Aktuální Kulturní akce pro děti v Praze


So

Galerie Butovice, Radlická 117, 158 00 Praha 5 (okres Praha)


zdarma

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na své si přijdou děti i jejich rodiče. Bohatý program provoní street festival s jídlem, inspiraci nab&i...více

So

Park Riegrovy sady, Riegrovy sady, Praha (okres Praha)


249 Kč

Největší pohádkový festival KINDERLAND míří do Prahy! KINDERLAND je kouzelné místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo! A nejen to, na na&sc...více



Popis kulturní akce Burza rybiček - prodejní trhy akvarijních ryb- Praha

Akvaristické prodejní trhy Burza rybiček

Zveme Vás na pražské akvaristické prodejní trhy Burza rybiček, které se konají 15.5.2021 od 9:00 do 12:00 (v případě vyššího počtu návštěvníku bude čas prodloužen) v areálu Chvalské tvrze v Praze 9 - Horních Počernicích.

Na naší burze pořídíte akvarijní ryby, krevetky a jiné vodní živočichy přímo od chovatelů, krmivo, techniku, dekorace a další potřeby pro chovatele.

Pro milovníky bezobratlých jako jsou krevetky, šneci, raci a ráčkové budou na Burze rybiček odborníci na jejich chov se svým širokým sortimentem.


Vystavovatelé rybiček, budou tuto sobotu nabízet opět své odchovy překrásných Bojovnic pestrých, tlamovců, mečovek v nejrůznějších barevných formách, halančíků, divokých živorodek, L-sumců a mnoho dalších druhů akvarijních ryb.

Krmivo pro Vaše miláčky můžete na Burze rybiček pořídit jak živé, mražené tak sušené. U nás najdete jak dovozce krmiv, tak i samotné výrobce jako je Exot Hobby a jeho prvotřídní krmiva řady SAK.

Na své si samozřejmě přijdou i ti co chtějí aby se jim akvárium krásně zelenalo, akvarijní rostlinky u nás nabízí hned několik různých vystavovatelů a je opravdu z čeho vybírat! Najdete zde jak stonkové nebo kobercové rostlinky, dále nejrůznější druhy mechů a řasokoulí nebo nepřeberné množství Echynodorů, anubiasů a šípatek.

Přijďte se podívat, nakoupit nebo si nechat poradit od zkušených chovatelů.

Parkování v areálu nebo okolních ulicích zdarma.
Vstupné je 40,- Kč , ZTP a děti do 15 let v doprovodu zletilé osoby mají vstup zdarma.

Bližší informace o Burze rybiček najdete na https://www.burzarybicek.cz nebo Facebooku https://www.facebook.com/burzarybicek/


Další kulturní akce pro děti v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Burza rybiček - prodejní trhy akvarijních ryb- Praha -Stodola - Burza rybiček, Na chvalské tvrzi 7, Praha